Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taxa Dax Shepard /nekecej a Padluj/rozhodol i tocit filmy a tudiz je za kamerou i pred kamerou. Jakozto herec je Dax sympatak a celkom schopny clovek, ale za kamerou mu to proste nejde. Respektive sa nebojim Sheparda oznacit za rezisersky antitalent. A ak takto bude Dax pokracovat, tak zo sediveho, siveho priemeru nikdy nevystupi a nebude ani spolupracovat so slavnymi rezisermi. Par slov teda : scenar je biedny : dvaja chlapci v kalifornskej dialnicnej hliadke + riesit lupez. Ale Dax je aspon slusny herec, a film dobre slape, par momentov je vo filme na urovni, vtipy su na urovni, politickej korektnosti sa Dax vyhol, takze super. Miestami sa mi zdalo, ze dostali priestor sexualne deviacie, ale neprekrocili uzus " sex a manzelstvo len hetero" takze pohoda : a ja, jakozto tolerantny ateista Daxovi respektujem aj keby sa bozkaval s hajzlovou kefou. Pena stihal v pohode, trochu mimo mi prisiel Vincent D´Onofrio : 62 % ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průhlednou zápletkou, která obsahuje jen několik skvělých gagů či scén. Celý film rovněž sráží velmi chabý scénář, pročež ani plejáda známých hereckých tváří nezachrání CHiPs před temnými vodami filmového průměru. Je to velká škoda, jelikož s lepším scénářem a zhuštěnějším dějem by se jednalo o slušně odsýpající komedii, ke které bych se velmi rád vracel. Tak snad příště! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nějaký podařený dálniční humor? Ani ťok.. Možná by se daly vtipné situace spočítat na prstech Peñovy pravé ruky na konci filmu, jinak to byl spíš souboj mezi Shepardem režisérem a Shepardem hercem o to, komu to míň jde. Na své si leda přijdou obdivovatelé kalifornské dálniční sítě a milovníci řečí o lízání prdele.. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Komediální dějová linka je dost užvaněná, což v zásadě nevadí, jen je škoda, že je aspoň trochu vtipnej přibližně každej druhej vtípek a fakt zábavnejch moc neni. Akce byla koukatelná, jenže moc prostoru nedostala (asi kvůli rozpočtu). Škoda, v případě přidání několika akčních scén by se totiž mohly zredukovat ty nepříliš funkční komediální. Podivaná ze škatulky "neurazí, nenadchne". Třetí hvězda za Rkovej rating, sympatickou buddy dvojku a pár solidních vtípků. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj tupá komédia môže pobaviť a táto kľudne pripomenie starého dobrého Jima Carreyho alebo moderný Jump Street. Vtipy nejdú zbytočne za hranicu fekálnosti a úbohého presexualizovania, väčšinu času som sa dobre bavil aj zasmial. Obaja herci veľmi dobre vybratí a kritika, že prehrávajú je nezmyslom. Veď to je práve zmysel toho filmu aby prehrávali. Nebyť slabšieho konca, pokojne aj 4 hviezdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na pohovoru, kdy Jon (Dax Shepard) popisuje svá zranění, říká, že má paži z titanu a ukazuje na pravou paži. V závěrečné přestřelce se však náboje odráží od titanu v paži levé. (fifas2)
  • Na začátku filmu uniká Frank Poncherello (Michael Peña) před policií ve voze Chevrolet SS, ale v záběrech, kdy auto zapalují (od času 5:14), se jedná o vůz Chevrolet Malibu osmé generace (2011–2016). Na záběrech hořícího vozu si je možné také všimnout falešných průduchů na dveřích/blatníku. (DBlitz)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama