Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsou jen z milosti a musím říct, že tohle OPRAVDU není komedie. Největší zajímavostí celého snímku je zjištění, jaká je sexuální libůstka režiséra a scénáristy v jedné osobě, ale bez této informace bych se dost dobře obešel. Zbytek je jen balast, nuda, šeď a vata. Sorryjako. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Michael Peňa a Dax Shepard tady brutálně přehrávají. Hrají si tu na klasickou buddy akční komedii, která tady obecně hrozně dlouho nebyla. Jenže problém je, že technicky akční scény zvládli na jedničku, ale vzájemný vztah těch dvou pitomců se tady vůbec nepovedl. Michael hraje magora, Dax hraje magora. Michael je alespoň trošku vtipnej, ale když jsou spolu, tak je to prostě o ničem. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Velký překvápko. Parádní buddy-movie v tom nejryzejším střihu s charismatickým duem a plejádou zajímavých vedlejších postav. Je to peprný, občas přes čáru, velmi dobře nasnímané (akce!) a plné drobných nápadů. Svěží jednohubka! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem Ok akční komedie s vtipným Peňou a podivným Shepardem, který mi příliš nesednul. Film utíká rychle, je zábavný, ale vtipů na můj vkus bylo poněkud málo. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To zvládnem.“ – „Pred ôsmimi minútami si havaroval na rovnej ceste.“ Scenár je na facku, zvraty prehľadné a očakávateľné, plno klišé momentov, neprekvapivých postáv a skrátiť o 10 – 15 minút by neuškodilo. Napriek tomu nedokážem Chipsom dať iba 2*. Budúca klasika z toho zrejme nebude, ale ako nenáročná buddy jednohubka prečo nie. Film za to môže ďakovať (hádate správne) predovšetkým ústrednej dvojke Dax Shepard/Michael Peña. Obaja páni si to aj s láskou produkovali + Dax režíroval. A išli do toho naplno. Viac, než by si taký riedky a scenár zaslúžil. Nechýba zábavný, typický hysterický policajný šéf, ale inak nikto ďalší (ani Vincent D´Onofrio) nezaujme. Michael a Dax si to však poriadne užívajú, sadli si, majú spolu chémiu, baví ich to a vedia prekvapiť. Tipujem, že pár momentov bolo improvizovaných, čo je v komédii skoro vždy dobre. Skóre dosť zlepšuje fakt, že viaceré vtipy sú drsné (slipy, hlava, paparazzi, vaňa) a politicky nekorektné (viac sexom posadnutých postáv v komédiách!) a rozhodne ma bavilo plno suchých hlášok („Snáď máš pravdu.“; „Máte vysávač?“; „Nikdy mame neposlal pohľadnicu k narodeninám a nemá rád koaly. Je to zlý človek.“; „Prestaň okamžite strieľať na Allena.“). Ide o adaptáciu tohto seriálu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme hlavu našeho podezřelého. Tomu říkám vítězství." Žili byli dva poldové. Jeden nadrženej a druhej neschopnej pohybu. A nebyli to poldové, protože jeden byl agent a druhej kaskadér. A pak jsem se v tý hovadině ztratil. Občas jsen zaslechl fórek, několikrát mě zaujaly zařezaný legíny, taky vůni spálenýho benzínu jsem zaznamenal, ale většinu času jsem přál hlavnímu padouchovi, aby tyhle dva klauni zaválcoval do asfaltu. Oni by ale stejně vstali, protože blbost nelze zabít. Tak se u toho třeba pobavte. Mně to celkem šlo. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Celovečerní komediální předělávka populárního policajtského buddy seriálu ze sedmdesátek. Bohužel - navzdory přítomnosti Peňi - skoro nevtipná. Ale akce ujde. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nějaký podařený dálniční humor? Ani ťok.. Možná by se daly vtipné situace spočítat na prstech Peñovy pravé ruky na konci filmu, jinak to byl spíš souboj mezi Shepardem režisérem a Shepardem hercem o to, komu to míň jde. Na své si leda přijdou obdivovatelé kalifornské dálniční sítě a milovníci řečí o lízání prdele.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typický Dax Shepard, snímok nesie jeho jasný rukopis. Avšak musím dodať, že zároveň tu ani neprekročil svoj tieň. Niektoré gagy a šplechy sa vážne vydarili a tiež bolo vidno, ako si to hlavná dvojka užíva - hoci väčšina ich jednania a správania bolo mierne povedané šibnuté, no hrali to veľmi prirodzene a nenútene, akoby takí boli aj v reálnom svete. Na druhú stranu ale toho humoru sa mi tam žiadalo viac, navyše nie všetko sa vydarilo, pár scénok zaváňalo lacným a trápnym vtipom. Celkovo však u mňa prevláda pozitívny dojem, príjemná oddychová zábava. Lepší priemer. 65/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

V rámci komediálneho žánru by som "CHiPs" ohodnotil ako pozerateľný. Je tu kopec miest, kde sa mi zastáva rozum a premýšľal som, o čo vlastne tvorcom išlo, no boli tu rozhodne aj momenty, kedy som s film celkom užil a bavil ma. Nemôžem povedať, že by to bola super komédia, a rozhodne ide posledné roky typickou americkou vulgárnou cestou, kde treba do toho natrieskať čo najviac vulgárnosti a nechutností a komédia je na svete. Lebo čím sú veci viac prestrelené, tým viac asi ľudí bavia, že? Ja osobne nie som fanúšikom týchto komédií, lebo a) je to neustále opakované dokola a nedá sa v tom už asi nikam ani pohnúť, a b) humor tými mnohými scénkami stráca náboj. Dax Shepard je vo filme okey, no reálne mám pocit, že ostatné je miestami dobré a trefné (ako paparaci a selfíčko), ale v mnohých iných momentoch to nemá dobrú charizmu a náboj, ktorá by ten film posunula niekam inam. Zvážte si. Hodnotenie: C ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No doprdele. Amerika jestě umí udělat vtipnej film o fízlech?! Takovej 21 jump street hadr, ale opravdu dobrej! Pena a Shepard fajn dvojka a záporák Donofrio taky parádes. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabší ale koukatelný pokus o buddy movie, kde sice nefunguje chemie mezi ústředním duem a většina vtipu je značně homofóbních, na druhou stranu film překvapivě funguje v akčních scénách, které sice nijak nevytrhnou, ale ani neurazí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj tupá komédia môže pobaviť a táto kľudne pripomenie starého dobrého Jima Carreyho alebo moderný Jump Street. Vtipy nejdú zbytočne za hranicu fekálnosti a úbohého presexualizovania, väčšinu času som sa dobre bavil aj zasmial. Obaja herci veľmi dobre vybratí a kritika, že prehrávajú je nezmyslom. Veď to je práve zmysel toho filmu aby prehrávali. Nebyť slabšieho konca, pokojne aj 4 hviezdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy docela prdel. Nakonec jsem ale došel ke zjištění, že mi tam těch trapných a debilních fórků chybí více. A dozvíte se, že lízání je základ. Za to si to ty 4 hvězdy zaslouží. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Není to dvakrát bláznivý ale je to působivá komedie a určitě se na tuhle hlídku zase rád podívám. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průhlednou zápletkou, která obsahuje jen několik skvělých gagů či scén. Celý film rovněž sráží velmi chabý scénář, pročež ani plejáda známých hereckých tváří nezachrání CHiPs před temnými vodami filmového průměru. Je to velká škoda, jelikož s lepším scénářem a zhuštěnějším dějem by se jednalo o slušně odsýpající komedii, ke které bych se velmi rád vracel. Tak snad příště! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buddy movie v 80/90tkovom nekorektnom style s mnozstvom fuckov, nahotiniek a krvi. Polovica vtipov pôsobi divne az trapne, ale druha polovica ma dokazala rozosmiat a vzhladom na ich solidnu kadenciu to staci na to, aby film nenudil. Slabsia mi pripadala len chemia medzi ustrednou dvojkou, ktora je viacej zabavna v interakcii s ostatnymi postavami ako medzi sebou. Bavil ma running gag s postrelenym Adamom Brodym. Zapletku tvori klasicky jednoduche detektivne patranie po tuctovom zaporakovi v podani Vincenta D'Onofria. Prijemnym bonusom je oldschoolova akcia s poctivymi kaskaderskymi kuskami, takze aj ked rozpocet nebol velky, tak vselijake motorkarske nahanacky vyzeraju pôsobivo a vybuchy efektne. Na klasiky typu Smrtonosna zbran to nema, ale rozhodne to je zabavnejsie ako napriklad nedavny Ride Along. 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na počudovanie ( hlavne vďaka katastrofálnym zaoceánskym recenziám ) som čakal prúser. A pri tom je to zdarilá oddychovka, ktorá má skvelé akčné scény a nahláškované dialógy. Taký malý stroj času do dôb, keď sa podobné úlety oceňovali diváckym záujmom. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama