Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád buddy movies, ale u tohohle jsem měl pocit, že právě ten buddy prvek moc nefunguje a že jsou do něj postavy tak nějak násilně nuceny a jede se jen na klišé, která jsou sem tam kořeněna docela drsnými zraněními, která filmu pomáhají. Sem tam je to vtipné, sem tam vůbec, příběh je velké klišé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neškodná blbina,která je stejně tak zábavná,jako v některých momentech hloupá,ne úplně logická a tak trošku zvláštně brutální.Shepard si jede svůk standard a film tak většinu času táhne až překvapivě vtipný a dobrý Peňa.,,60% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem šílenou ptákovinu s nuceným a nevkusným humorem, ale naštěstí se to tak neděje. Celkem zajímavá příběhová linka, občas trefný humor a dobrá akce. Jako každá komedie, to mělo trapné a nudné chvilky, ale jako celek mě to bavilo a několikrát jsem se od srdce zasmál. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taxa Dax Shepard /nekecej a Padluj/rozhodol i tocit filmy a tudiz je za kamerou i pred kamerou. Jakozto herec je Dax sympatak a celkom schopny clovek, ale za kamerou mu to proste nejde. Respektive sa nebojim Sheparda oznacit za rezisersky antitalent. A ak takto bude Dax pokracovat, tak zo sediveho, siveho priemeru nikdy nevystupi a nebude ani spolupracovat so slavnymi rezisermi. Par slov teda : scenar je biedny : dvaja chlapci v kalifornskej dialnicnej hliadke + riesit lupez. Ale Dax je aspon slusny herec, a film dobre slape, par momentov je vo filme na urovni, vtipy su na urovni, politickej korektnosti sa Dax vyhol, takze super. Miestami sa mi zdalo, ze dostali priestor sexualne deviacie, ale neprekrocili uzus " sex a manzelstvo len hetero" takze pohoda : a ja, jakozto tolerantny ateista Daxovi respektujem aj keby sa bozkaval s hajzlovou kefou. Pena stihal v pohode, trochu mimo mi prisiel Vincent D´Onofrio : 62 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dexe slušně nesnášim,a při scéně s pokapanou,zamatlanou uniformou vod burgru,nebo co to bylo,sem chtěl film vážně vypnout.Nakonec sem vydržel,a i přes některý blbý scény,a přes dost překotnej děj musim uznat,že sledovatelnej průměr to je.Na sobotní odpoledne,ale nic víc.50%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se na to člověk podívá, nic neutrpí, ale zároveň také nic moc nedostane. Na jednu stranu je to celkem sranda a odsýpá to, na druhou stranu nemá scénář jedinou silnou chvilku a předvídatelnost je na maximu. Žádná očekávání, žádné zklamání, žádná velká sláva. 55% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale dobře jsem se bavil. Dvojice Peňa-Shepard funguje na výbornou, akce je slušná a jsem překvapen, že tenhle dospělej humor ještě v dnešní době vůbec projde. Ano, ubral bych bych rozhovor o lízání zadků (i když je to základ), ale jinak jsem byl spokojenej. Slušná komedie za slušných 70 %, o to lepší, protože poslední dobou se jich moc neobjevuje. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pohodovka kalifóóŕniá, dalo sa zasmiať. Na druhú stranu pozrite si Ant-Mana ako tam hláškoval Peña na minimálnom priestore - to bolo na tom filme vlasne to jediné dobré. S poctivým scenárom by sa dalo vyťažiť viac. Tuná je toho "ein bisschen wenig zum knabbern". Čakal som viac, zostalo to v priemere. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale nedá se říct že by to sršelo vtipem. Spíš jsem se jen pousmíval, ale nebyl to zrovna můj humor. Ústřední dvojka si podle mě úplně nesedla, ale po nějaké chvíli jsem si na jejich spojení zvykl a možná i trochu oblíbil. ( 28.17/MAC ) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne zrežírované čo sa týka herectva (takú strojenú brou trapošinu nevidíš každý deň...) a že Peña a Shepard sú samo o sebe dosť nesympatickí chaloši, sa ani nebavme. Na druhú stranu akcia bola priam vychutnávková! Úplne vidím ako to vznikalo. Dax dostal pár nápadov čo sa akcie týka, zohnal si scenáristu (a Shane Blacka si zrejme nemohol dovoliť...), obsadil samého seba a na zvyšok sa zjavne relatívne vysral. A tak to aj dopadlo. Pár krát som sa zasmial, to nepopieram, ale inak mi z toho bolo prevažne trápne. Každopádne bod hore za Vincenta a za kozy slečny Bell, ehm... ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Dobra prdel, pěna je rizek a ten druhej co reziruje je total idiot..scena s pindikaka a brotherhoodem mezi postava klasicky to nejlepsi :) idealni komedie do tv ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná komedie o tom, jak někteří policisté potřebují masturbovat častěji než ostatní. V návaznosti na tuto skutečnost nedoporučuji pouštět tento film kupříkladu svým rodičům, které by nejspíše šokovalo, kdyby viděli, jak policista dostane penisem po hlavě od svého kolegy (pozn. nejedná se umělý penis). 77% Celosvětový příjem k 1. 1. 2019: $26,800,152, což je 1,07 násobek rozpočtu ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Taková trošku trapárna a to mám Penu rád. Nebylo to moc akčně natočený i když se hodně snažili a vtipy propadly úplně. Škoda ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Presne taký ten filmík, čo vás síce nepoteší, ale máte ho aj problém dopozerať. Ceciek tam bolo viac, ale nie Bellovej, akcia príjemná ale málo. Dej prevarený, obsadenie také, aké financie dovolili. Či to bude mať dvojku? Samozrejme. Či by sme chceli dvojku? NIE! 2 z 5 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická buddy komedie, klasické žánrové stereotypy, prostě nic nového. Ale funguje to. Chemie mezi parťáky přijde sice trošku nucená, ale srandy je dost, akce ještě víc, Peňa je vtipný a Shephardovi se taky občas zadaří. Za mě OK komediální oddechovka. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Přehrávající komedie, u které se pořádně zabavíte. Někdy se budete smát, a někdy se budete chytat za hlavu. Dax Shepard je Terminator! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Policajná komédia ktorá príliš neohúrila. Humorne scénky tu sú aj fajn hudba ale to je asi všetko. Herci až takí dobrí neboli. napríklad policajná akadémia alebo superpoliši sú o niečo lepšie filmy ako chips. Ale na jedno pozretie úplne stačí a dá sa to. 3* ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama