Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Vánoce v Beverly Hills v Kalifornii. Čas, kdy se každý chová mile, tolerantně a velkoryse." Tak takto začíná tahle kriminální komedie o největší loupeži v historii Las Vegas. Danny Ocean (Frank Sinatra) se rozhodl se svými přáteli, veterány druhé světové války z 82. oddílu výsadkářů, že vybere pět největších kasín v Las Vegas, v Nevadě (Sahara, Riviera, Desert Inn, The Sands, The Flamingo). Každý je mužem na svém místě a se skvělou přípravou a plánem by se neměli čeho obávat. Ale... Jak říká Murphy, očekávané se nestane a neočekávané ano. Takže když nevlastní otec jednoho z nich zjistí, kdo je záhadným lupičem, musí vymyslet, jak se i s lupem dostat z města. A to dříve než na ně přijde policie. (monolog)

(více)

Hrají

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

21.05.2022

Herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl, Focus) se v příštích pár letech nezastaví. Vedle toho, že ji chtějí producenti Pirátů z Karibiku do nového filmu, tak se nyní upsala také rebootu Dannyho… (více)

Reklama

Reklama