Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Vánoce v Beverly Hills v Kalifornii. Čas, kdy se každý chová mile, tolerantně a velkoryse." Tak takto začíná tahle kriminální komedie o největší loupeži v historii Las Vegas. Danny Ocean (Frank Sinatra) se rozhodl se svými přáteli, veterány druhé světové války z 82. oddílu výsadkářů, že vybere pět největších kasín v Las Vegas, v Nevadě (Sahara, Riviera, Desert Inn, The Sands, The Flamingo). Každý je mužem na svém místě a se skvělou přípravou a plánem by se neměli čeho obávat. Ale... Jak říká Murphy, očekávané se nestane a neočekávané ano. Takže když nevlastní otec jednoho z nich zjistí, kdo je záhadným lupičem, musí vymyslet, jak se i s lupem dostat z města. A to dříve než na ně přijde policie. (monolog)

(více)

Recenze (70)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Tento sním mě na začátku překvapil hned dvakrát. Zaprvé - Dannyho jedenáctka není kupodivu remake české Klabzubovi jedenáctky, jak mají američané rádi a za druhé není vůbec o fotbale.. Kupodivu se jedná o film, kde Danny Ocean v podání Franka Sinatry se svými kamarády z 82. oddílů výsatkářů (možná to někoho překvapí, ale je jich celkem jedenáct) vykrade během jedné bravůrně vymyšlené akce pět kasin v Las Vegas. Film je docela dost poplatný své době - hodně barviček, hodně zpívání.. Jinak bohužel ve zpracování a v logice nic moc výrazného.. Nejsem si jist, ale myslím si, že v šedesátých letech minulého století byla v americe známá věda zvaná daktyloskopie, a když jsem viděl jak Dannyho parťáci "profesionálně" vybírají kasína bez rukavic atd., tak jsem se musel smát.. Ty tři* jsou za to, že je to Sinatra a že je to klasika.. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Naťahovaný začiatok, nefungujúce vtipy a finálna lúpež a jej prevedenie tiež neohúria. Film stojaci na výborných hercoch, ktorí si počas natáčania museli privodiť minimálne, nábeh rakovinu pľúc. Nová Soderberghová jedenástka je iná liga, lepšia a elegantnejšia po všetkých stránkach. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Když se člověk trochu zorientuje v početném hlavním obsazení, rozjede se parádní zábava v retro stylu zakončená opravdu náramně. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Danny Ocean s tváří Franka Sinatry dává dohromady skupinu svých krajanů z 2. světové války a společně vyjedou do Las Vegas vykrást pět kasin. Hvězdné obsazení dává všanc příjemnému filmovému zážitku, ale buď jak buď, přeci jen to celkově tak nějak neohrabaně skřípe. Stopáž přes dvě hodiny a vypadá to, že scénář je na takovou délku bohapustě nějak dějově chudý. Zkrátka má snímek nějak moc hluchých a naprosto zbytečně natahovaných scén. Ale jo, zábavná atmosféra přítomna je. Občas to však po divácké stránce vypadá, jakoby se každou chvíli ztrácela. Nemá to tu správnou energii a elán. Těžko říci na svou dobu, ale dnes už jsou mnohé dějové sekvence prostě poněkud nudné. Zub času zkrátka zapracoval. To už u filmových klasik tak prostě bývá. Ale právě jako klasika však zase k zahození není. Když vezmeme v potaz jiné technické postupy, nějaká šance by se snímku ještě dát mohla. Jen od toho moc neočekávat. ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Vše jde přímočaře k cíli, i když.. :-) moc poklidné, bez náboje, bez nervů, a to je na krimošku škoda. Ale bylo to tehdy vše snadnější, žádné kamery, alarmy, systémy... ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý, aký je originál Dannyho parťákov. Vedel som, že nemôžem čakať vysoké tempo, ale myslel som si, že film bude mať ozaj dobré nápady, ako obísť bezpečnostné opatrenia kasín. No musím konštatovať, že film je ukážkou doby, najmä tým, že je vidieť, ako sme sa veľmi posunuli. Vtedajšia doba počiatku 60. rokov bola ešte pekne naivná. Takisto dĺžka je prepálená, prvú hodinu sa toho príliš nedeje. Priznávam, že ma tento originál trošku sklamal, dokonca váham, či neubrať jednu hviezdu. Ono, je to pohodová oddychovka, je tam celý Rat Pack (čo mňa necháva chladným, keďže som už generačne inde), ale takmer žiadne nápady a obyčajné dialógy ma nijak neohúrili. Akurát malé, no vynikajúce cameo opitej Shirley MacLaine pobavilo, ako aj koniec, ktorý som nečakal. Takže táto stará Dannyho jedenástka je už vskutku obstaróžna a je slabšia ako jej mladší, nápaditejší a hviezdami nabitý remake. [#30/2018] ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Kulmon mi to vzal od úst: "Jeden ze sta remejků je lepší než originál. Bohužel toto je případ právě Dannyho jedenáctky a jeho o 40 let mladšího následovníka Dannyho parťáků." Prostě jsem se u toho slušně nudil... ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Straaaaašne dlhé. Aj keď 127 minút nie je až tak vela, pri všetkých tých zbytočných scénach sa to zdá byť večnosť. Smola je, že som videl najprv remake, ktorý je fakt super. Originál z 1960 sa už potom javí ako zlý žart. Ale tak, Sinatra zahral dobre keď vezmem do úvahy akým štýlom sa vtedy herci vo filme prezentovali. Pobavil som sa hlavne pri tom páde elektrického stožiara a následného otvárania trezorov. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnuti komentu od "monolog" remake tohto filmu z 2001 som pozrel aj original z 1960. Je pravda ze tu panuje priatelska atmosfera herecky ozaj pekne myslim prirodzena krasa, skoda vsak ze vela priestoru nedostanu. Na tu dobu slusny snimok ale bez nejakej dejovej linie pride mi to take chaoticke a lupez planuju az niekde v strede filmu aj to len niekolko minut, co by malo zabrat najviac snahy, aj ked zaver je zabity "co je to za zvuk...", remake z 2001 pekne na seba nadvezuje dej sa zamotava a odmotava priprava je prepracovana do detailov, samozrejme starsi snimok prerobit je jednoduchsie ako nieco nove vymysliet. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá kriminálno-špionážna hra so špičkovými hercami onej doby, ale len s priemerným filmovým prevedením, ktoré malo dosť veľa hluchých miest a chýbal mi trošku širší emocionálny záber na diváka. Inými slovami, veľmi strojene a mechanicky natočený film, z ktorého sa dalo vyžmýkať oveľa viac vzhľadom na námet. 60 % ()

chinano 

všechny recenze uživatele

Dobré dialogy, děj i celkově milé provedení. Škoda jen jednoho nesmyslu - hodinu a půl trvá svolávání týmu a samotná loupež, o které celý film je, se nakonec odbude za půl hodinky, až to člověk nestíhá pobrat. Tady by natáhnutí neškodilo. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

nemozem si pomoct nudil som sa ako pes. Divne ucesy, divne dialogy a partia chlapov hrajucich sa na super zlodejov. Mne tieto doby davno minule urcite nesedia. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Sklamanie, čakal som veľmi dobrý 60kový film a dostal som prvú hodinu nudu a tá ďalšia o stupienok stúpla. Krásne farby, dobová atmosféra to nezachránia. Aj samotný heist je kratší než klasická reklama. Slabé 3*. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

21.05.2022

Herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl, Focus) se v příštích pár letech nezastaví. Vedle toho, že ji chtějí producenti Pirátů z Karibiku do nového filmu, tak se nyní upsala také rebootu Dannyho… (více)

Reklama

Reklama