Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Vánoce v Beverly Hills v Kalifornii. Čas, kdy se každý chová mile, tolerantně a velkoryse." Tak takto začíná tahle kriminální komedie o největší loupeži v historii Las Vegas. Danny Ocean (Frank Sinatra) se rozhodl se svými přáteli, veterány druhé světové války z 82. oddílu výsadkářů, že vybere pět největších kasín v Las Vegas, v Nevadě (Sahara, Riviera, Desert Inn, The Sands, The Flamingo). Každý je mužem na svém místě a se skvělou přípravou a plánem by se neměli čeho obávat. Ale... Jak říká Murphy, očekávané se nestane a neočekávané ano. Takže když nevlastní otec jednoho z nich zjistí, kdo je záhadným lupičem, musí vymyslet, jak se i s lupem dostat z města. A to dříve než na ně přijde policie. (monolog)

(více)

Recenze (70)

Mort09 

všechny recenze uživatele

Tenhle film možná frčel před 50 lety, teď bohužel zůstává ve stínu svého remaku. Moc dialogů, pozvolný začátek a málo akce. Tím nechci říct, že by Dannyho jedenáctka byla špatná, je to kvalitní film, a milovníci šedesátých let a Sinatry si ho užijí, ale v současné době čekám od filmu něco jiného. 70% ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudné, zdlouhavé a taky až trapné. Herci nesympatičtí, no prostě se mi na tom nelíbilo téměř nic. Opravdu hodně velká ztráta času. Nepomohlo ani to, že jsem sledoval na polovic ve dvou dnech 29.2. a 1.3.2012. 40%. ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý na předlohu Dannyho parťáků a trochu mě zklamala. Zdlouhavá příprava akce mi moc nevadila, ale to dobírání si Spyrose Acebose mi přišlo trochu trapné. Ostatně kdyby se ve filmu tato figurka nevyskytovala, spíš by mu to prospělo. Konec nebyl špatný, ale přímo se nabízela nevyužitá dvojitá pointa, při níž by Danny převezl mafiána Duka Snatose a nepřišel by o prachy. Chápu, že hlavním cílem filmu bylo nalákat diváky na slavnou partu Rat Pack, ale dalo se to udělat líp. ()

Lion438 

všechny recenze uživatele

To je prostě paráda. Co na tom, že film nemá zas až tak propracovaný příběh, či detaily loupeží atd. Rat Pack byla banda skvělých hudebníků a hlavně kamarádů a přesně to je z tohoto kousku cítit. Ta pohoda, swingová hudba a dobrá nálada, to musí nakazit každého diváka. Navíc tu zazní i můj oblíbený song Deana Martina. ()

Mr. No one 

všechny recenze uživatele

Frank Sinatra Dannyho Oceana nehraje, Frank Sinatra je Danny Ocean. Fanynky musely roku 1960 šílet jako o život, dneska je svět někde jinde a tenhle film taky. Atmosférická klasika, na kterou se vždycky rád podívám. ()

Ajbell 

všechny recenze uživatele

Aleee. Tak som sa na tento originál Oceans Eleven tešil, ale pravdupovediac, dokázal som vydržať do asi polovice, už aj tak dlhého filmu, a nemal som jediného dôvodu film dopozerať. Niekedy sa možno z dlhej chvíle k filmu vrátim a hodnotenie zmením, ale viem, že to nebude tak skoro. Jednoducho účasť, na tú dobu veľkej hviezdy, F. Sinatru ako v jednu z hlavných postáv, či iných celebrít samo o sebe dobrý film nespraví... Taak sa to ťahalo a nedialo sa takmer nič. Nuž, u mňa na plnej čiare vyhráva novšia verzia Oceans Eleven. ()

Chung 

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta první polovina tak ukrutně nevlekla, člověk by si dobovou atmosféru filmu užil podstatně víc. Protože když už se dají konečně všichni kumpáni dohromady, začne to odsýpat daleko lépe a závěr vůbec není špatný, i když asi ne tak nečekaný, jak by si tvůrci byli přáli. Pokud máte rádi Sinatru, Rat Pack nebo prostě padesátky a šedesátky, nudit se asi nebudete, na pohled je to pěkné, ale i tak mám podezření, že nejlepší částí filmu je Bassova úvodní titulková sekvence. (No a pokud vás snad překvapilo, že Sinatra není žádné herecké ořezávátko, doporučuji ho vidět v některém z filmů, které jeho schopnostem dávají vyniknout ještě víc, např. v Muži se zlatou paží.) ()

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

21.05.2022

Herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl, Focus) se v příštích pár letech nezastaví. Vedle toho, že ji chtějí producenti Pirátů z Karibiku do nového filmu, tak se nyní upsala také rebootu Dannyho… (více)

Reklama

Reklama