Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Je to docela odvaha, natočit krátký film takřka bez děje a snažit se diváka zaujmout svojí představou jakéhosi, s nadsázkou pojatého, sci-fi. Jakubovi Hussarovi se to dle mého nevyplatilo. Jeho dílko ještě sráží opravdu trapný humor (jestli to nicméně bylo záměrem, pak beru zpět) a toporné dialogy (škola Quentina Tarantina by přišla vhod). Možná jsem až příliš kritický, ale takový mám prostě ze skeletonů pocit. ()

Warsheek 

všechny recenze uživatele

Moc amatérských nebo studentských filmů jsem zatím nevidel a po pravdě bych od nich nikdy nic zajímavého nečekal. Trinity Pictures a režisér Jakub Hussar mi ale jasně dokazují, že i tyto filmy mohou mít své kvality. Svět ve Skeletonech mi přišel jako něco mezi "Star Wars" a "Mad Maxem" a to já prostě můžu. Za mě lepší průměr a jsem hodně zvědavý jak bude vypadat Hussaruv první celovečerní film. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Dva predesle filmy byly rozhodne lepsi tohle je pokus o neco noveho, nebyt to tak moc plastove rekl bych proc ne. Jeden fakt je ze na triky je treba hodne financi a na to udelat si verohodne monstrum jeste vic financi. Nicmene sci fi neni jenom o obludacha a proto je treba rici ze i toto se da natocit bez priser a klidne by se to dalo nazyvat sci fi viz dva desperati mi prisli vic jak postavy se sci fi nez ta ochapadlena obluda ale male plus ma u me robot ktery vypada docela verohodne. Spatne to neni ale zivot na cizi planete a zvlaste pote dalniici bych si predstavoval jinak. Protoze nejde o komercni film davam tomu krasnych 50% s tim ze mnozi komercni reziseri by ani na tohle nemeli. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když jí nevím, mě to jaksi celé nějak minulo. Pár nápadů tam sice bylo zajímavých, ale jinak mě to prostě nebavilo, nudil jsem se u toho, humor tady taky na mě moc nezabral (úplně nejlepší je ta futuristická telenovela hned na začátku), děje je tu minimum a filmařsky to taky žádná sláva není. Pokus to byl sice nebyl úplně marný, snaha byla a tvůrci se při natáčení asi bavili, ale mě to prostě neoslovilo. 2* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako prívrženca sci-fi ma tento krátky český film veľmi potešil. Nízkorozpočtový snímok ma zaujal svojim vynaliezavým spracovaním, humorným nadhľadom a tiež dobrým námetom. Dvojica detektívov, Skeleton Holmes a Kostroun Wat-Son, uviazne na futuristickej dialnici pri transporte nebezpečného zločinca. Tam sa im prihodí niekoľko dosť nepríjemných vecí. Verím, že keby mal mladý režisér Jakub Hussar k dispozícii štedrú produkciu, dokáže natočiť veľmi kvalitný sci-fi film. *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)
  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)

Reklama

Reklama