Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Recenze (162)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Dan Schaffer .. Odfláknutá zombie "sázkanajistotu" komedie, která měla potenciál být hodně sexy a vtipná. Humoru sice občas trochu pobrala, ale jinak ji ustavičně devalvuje amatérismus a laxnost tvůrců. Pár zajímavých herců a dobré masky pak už nic nezachrání. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci než rozvod. Třeba Moodley. Moodley! Film na počátku nabere solidní zábavné tempo, které vyvrcholí okamžikem kdy zjistíme, že holky mají menší kožní nemoc. Pak postupně vtipných momentů ubývá a přestože se na ,,to“ celkem dobře kouká, nejsou tu jiná pozitiva. Armáda nasranejch feministickejch kanibalek tak dostává od Zombielandu KO. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, raději se nebudu tvářit, že Doghouse se tím, že nechal nebohé, životem otrávené chlapíky pronásledovat bandou ženských zombií, snažil snad něco hlubšího sdělit o údělu obou, či alespoň jednoho pohlaví. To by mi jeden odpad nestačil a musel bych si založit mulťáka. Raději budu tvrdit, že jsem viděl nevtipnou komedii, nestrašidelný horor,film s nesympatickými postavami bez vlastností, film bez napětí, myšlenky či zajímavého vizuálu, s nezajímavou hudbou... Inu film bez jakýchkoliv pozitiv. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal od Westa víc ... Sice již točí profesionální technikou a nikdo ho tedy nemůže kritizovat za neprofesionální technické zpracování, obsazuje docela dobré herce, ale s filmem jako žánrem šel docela níž ... Rozhodně níže, než se svým prvotním ultrabrutálním a velmi kontroverzně přijatým Evil Aliens (2005), kde si nebral vůbec žádné servítky, parodoval co se dalo a neštítil se skutečně ničeho ... Tady jen parta pošuků běhá po městečku sem a tam a bojuje s ženskými proměněnými v zombies. Masky jsou docela v pohodě, ale nic převratného. Akce je trapná a neakční ... Vlastně jde jen o neustálé pobíhání semotamo a občas nějaké seřezání podkavší zombie. Gore ... je snad největší kámen úrazu, West snad aby víc zapadl do "mainstreamu" nejen že gore-scény snížil, on je skoro do filmu výrazně nevsadil ... Rozhodně to není to, na co jsme dnes zvyklí, skoro nic se zde neděje. A vtip? Ano, vtipných nápadů je zde docela dost, ale mne příliš nerozesmály ... průměrná horrorová zombárna, "z nouze ctnost" ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální britská zombie komedie, která si moc nezadá ani s tim nejlepším, co sem doposud viděl - Soumrakem mrtvých. Dokonalý hlášky, šílený gore, volezlý nechutný zombie feministický svině, dokonála zábava a strašná prdel. Soumrak byl teda ještě kapánek lepší, ale tenhle béčkovej komediální zombie nářez je taky skvělej Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch, feministickejch kanibalek. | V tom autobusu bydlí zlá Candy. A má menší kožní nemoc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak stupidní, až je to vtipný. Slušná zombie - parodie plná trapně legračních dialogů .... len škoda, že jsem si to nenechal na další '' Čakovickou Be(´)čku '' 60%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko sa jeden zo sedmice najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani z ďaleka psychicky nezvláda, zbytok nadobúda presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva, kamaráta poriadne odreagovať. Plán je pritom úplne prostý a jednoduchý. Zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. Tento druh srandy ale určite nemali namysli! Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich čaká krutý boj o holý život s miestnymi ženami, ktoré zasiahol neznámi vírus. Spokojnosť, ktorá okrem niekoľkých vydarených gore záberov či masiek, ponúkla slušnú zábavu počas ktorej som sa nijak mimoriadne nenudil. Popravde, čakal som to horšie, takže nakoniec som veľmi milo prekvapený. Rozmýšľal som nad udelením 4 hviezd, nechcem byť premúdrelý, ale tak či onak, vzhľadom k mnohým pozitívam, ktoré som uviedol, snímok akoby nemal dostatočnú chémiu, ktorá by ma emocionálne zasiahla. A to už je bohužiaľ pri tomto hodnotení, z môjho pohľadu, povinná podmienka. PS: Ja teda neviem ako ma podaktorí vnímajú pri čítaní mojich komentárov (a popravde, ani ma to nezaujíma), ale podaktorí užívatelia na ČSFD sú pri hodnotení horor žánru, v riadnom "lese" - Inak 65% :) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jaký vir by působil jen na ženský?" ,,Ptačí chřipka..." Střihoruká Edwardka, šílená zubařka, nasupená řeznice, hooodně vyvinutá Xena, bába s chodítkem (ta neměla chybu!) a dostatečná zásoba golfových holí a míčků. Celý film sice není k uchechtání, ale vtipné momentky se najdou. Ano, takhle se dnes cítí muži - chtějí pro ženy to nejlepší a ony by je nejraději sežraly. Nechápu ovšem, jak někdo může (dle komentářů) v tomhle snímku hledat něco víc, než zábavu. Ostatně myslím, že ženy herečky si tuhle nechutnou bitku pěkně užily. Pokud má někdo pocit, že slabé pohlaví je zde vykresleno příliš drsně, doporučuji přečíst si Země žen od V.Párala....to je kruťárna, nikoliv zábavné zombie krásky, kterým nepomůže ani přechod do Fáze II. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

"Proč ten vir působí jen na ženský?" "Prostě klika." :-D Povedená hororová zombie komedie, která sice má slabší místa (závěrečná cca půlhodinka), ale obsahuje velké množství hlášek a scének, které vážně stojí za to. Bavil jsem se víc než dobře. 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

No co tohle do pekelný prostaty bylo? Mazec! Opět se vytvořilo něco, co je přesně dělané pro mě. Neutichající zábava, která se mění v drama až ke konci, ale ani tam si neodpustí vtipné vsuvky. Spoiler! Vůbec by mi nevadilo, kdyby ani jeden z aktérů bitvy pohlaví nepřišel o život (co se týče party chlapíků). Ke konci jich odpadlo docela hodně. Hlavně mě bylo líto Patricka, který si dokola pouštěl uklidňující mp3ku :D Taky bych chtěl vlastnit "dálkové ovládání ženský" :D ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Teď mně poslouchejte chlapi, tady je plán! : První co v týhle zemi uděláme, ochčijeme stromy, označkujeme svoje území! Pak najdeme bar a budeme pít, dokud nezapomeneme mluvit. Budeme komunikovat chrochtáním, jako jeskynní člověk, dokud se neskácíme v lese. Nějaký otázky? '' ----------- Pokud je vaše manželka nebo přítelkyně ,,nasraná feministka'' věřte, že to ještě není to nejhorší co můžete mít doma. Může totiž být ,,nasraná kanibalská feministka'' a to už je jiný level... A když takovéto ženy utvoří smečku, je nejlépe vzít roha. Partička kámošů středního věku si vyrazí bez manželek a přítelkyň dokázat si, že ještě nejsou tak domestikovaní jak už si i sami o sobě pomalu ale jistě začínají myslet a hodlají si víkend pořádně užít. Tetička jednoho z nich má ve vesničce čítající jen pár chalup domek a tam hodlají zakotvit i když většinu času chtějí strávit v tamní hospůdce. Už po příjezdu do vesničky ale tuší, že tu něco nehraje. Místo je podivně prázdné, bez mužů a první kontakt se starousedlicemi je více než šokujícíc! :-) . Doghouse není úplně tím nejlepším co zombie komedie nabízejí, ale nabízí svižný britský humor tvrdě bušící do dnešního přefeminizovaného světa. Ne vše bylo vtipné, přesto film celkem bavil a párkrát jsem se i slušně některým hláškám zachechtal. Škoda, že film funguje spíše v jednotlivých epizodkách a jako celek drží pohromadě velmi ztuha. Já dávám za 3 vysokofrekvenční vysílače a doufám, že se ten virus už přestal šířit! * * * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ženy na dálkové ovládání... Za normálních okolností sen mnoha mužů, za těchto okolností jejich největší noční můra. Skvělá hororová komedie, která mi stylem, humorem i Dannym Dyerem v jedné z rolí připoměla neméně podařenou Izolaci. Zombice byly nadmíru zábavné a v mnoha případech i originální, u mě osobně nejvíce vedou kadeřnice s párem nůžek, tunová dáma zbožňující prsty a disjokeyka nemající koně, ale zato držící mrštný bičík. A závěrečná scéna s opraveným ovladačem mě naprosto dostala, nehledě na scénu "Fáze 2", kdy si tvůrci asi řekli, než se začne divák nudit, necháme je ještě víc zmutovat. Lovely! Moje nově objevená zombie srdcovka. ()

Reklama

Reklama