Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další hororvá ulítlost z Ostrovů, ve které se sešla, alespoň z mého pohledu, elitní britská sestava Dyer-Graham-Clarke, která v čele bandičky sexuchtivých opilců válčí s vesnickými zombicemi. Plno hlášek, britský humor a již výše zmiňovaná trojice zaručovala zážitek, u kterého jsem se chechtal v jednom kuse. 85% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

Reklama

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal od Westa víc ... Sice již točí profesionální technikou a nikdo ho tedy nemůže kritizovat za neprofesionální technické zpracování, obsazuje docela dobré herce, ale s filmem jako žánrem šel docela níž ... Rozhodně níže, než se svým prvotním ultrabrutálním a velmi kontroverzně přijatým Evil Aliens (2005), kde si nebral vůbec žádné servítky, parodoval co se dalo a neštítil se skutečně ničeho ... Tady jen parta pošuků běhá po městečku sem a tam a bojuje s ženskými proměněnými v zombies. Masky jsou docela v pohodě, ale nic převratného. Akce je trapná a neakční ... Vlastně jde jen o neustálé pobíhání semotamo a občas nějaké seřezání podkavší zombie. Gore ... je snad největší kámen úrazu, West snad aby víc zapadl do "mainstreamu" nejen že gore-scény snížil, on je skoro do filmu výrazně nevsadil ... Rozhodně to není to, na co jsme dnes zvyklí, skoro nic se zde neděje. A vtip? Ano, vtipných nápadů je zde docela dost, ale mne příliš nerozesmály ... průměrná horrorová zombárna, "z nouze ctnost" ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama