Reklama

Reklama

Recenze (4)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Ne už tak vynikající jako první film, což je škoda. Ale film obsahuje jednu velice dobrou komediální scénu v hotelu s balkónem, za což si vyslouží 3 hvězdy. Nebylo to zas tak špatně, ale na první film to zdaleka nemá. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Film, při kterém jsem trnul hrůzou, že pro mě pravidelně nesnesitelná Shini Yi odloží spodní prádlo, jelikož to tam udělají takřka všichni. Film, při němž jsem čekal na závěrečné titulky jako na spasení, poněvadž jeho druhá polovina mi přinášela přímo duševní trýzeň. Film, jehož scénáristickou impotenci reprezentuje dvakrát použitá trapná etuda s lízátkem v mužském zadku. Oproti prvnímu dílu více sexu a nahoty. Jenže lehkost situací (byť lehce prasáckých) kolem získávání prvních sexuálních zkušeností skončila ve dvojce na stejném místě jako ona lepkavá kulička. Sex is Zero 2 sestává především z řetězení samoúčelných a trapných scén, v nichž herci zhusta přehrávají. Především v hotelu jsem měl pocit, že je režisér nechává improvizovat a ani se nenamáhá s druhou klapkou. Možná že mám teď špatnou náladu a ke snímku jsem příliš příkrý, ale druhé trampoty losera Eun-sika si zařazuji do přihrádky "shit". 3/10 ()

Reklama

Folpa 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi moc líbila, "prcičkové" filmy mám moc rád ale tohle byla krávovina. Jedna hvězda za tu super maminu... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama