Reklama

Reklama

Bojovník

všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Polsko, 2007, 85 min

Obsahy(1)

Příběh mimořádné životní dráhy, strmého pádu i comebacku slavného polského kick-boxera Marka Piotrowského. V mládí emigroval do Spojených států, získal titul USA a devětkrát byl světovým šampiónem. Po roce 1996 se vrátil domů a žil u své matky v malém městě nedaleko Varšavy. Nemohl si zvyknout, bojoval s depresemi. Zlepšení nastalo, až když byl pověřen vést malou školu pro kick-box. Později začal dokonce pořádat kurzy pro nejrůznější společnosti. V nich zájemce učil, jak se motivovat, jak být úspěšný, jak zvládat chyby a problémy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nepomyslel, že dám tak vysoké hodnocení sportovnímu dokumentu - ale tohle mě dostalo. Technicky ani scenáristicky to není nijak oslnivé, ovšem samotná zápletka je tak neuvěřitelná, že jsem v určité chvíli začal uvažovat, zda se nejedná o mystifikaci. Příběh neskutečně nadaného a odhodlaného člověka, krásné zboření stereotypu o tupých sportovcích. ()

kazatelSVK 

všechny recenze uživatele

Na moj vkus dost kratke čakal som niečo v štýle Klitschko..ale nevadi Piotrowski dostal priestor,autentičnosť je fajn a nehovoril by som o mystifikácii.Len polský hrdina a jeho cesta za slávou. ()

Reklama

Reklama