Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ládínek zkonstruuje meziplanetární raketu Gulivera a vydává se na první cestu vesmírem. Planeta, na které přistane, se jmenuje Placatá a vládne na ní tyran Velký Placák. Lidé se tu bojí, podrobují se otrocké práci a nesmí skloňovat a časovat. Proč skloňovat a časovat ? Odpověď je nasnadě: „Rozvinuté myšlení, hrozba pro každý vladař.“ (sator)

(více)

Recenze (8)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ládínek zkonstruuje meziplanetární raketu Gulivera, a vydává se na první cestu vesmírem. Planeta na kterou přistane se jmenuje Placatá a vládne ní tyran Velký Placák, lidé se tu bojí, podrobují se otrocké práci a nesmí skloňovat a časovat. Proč skloňovat a a časovat ? Odpověď je nasnadě.  "Rozvinuté myšlení, hrozba pro každý vladař." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem hodně zvědavý na prastarý maďarský animák, o kterém ve vzpomínkách na dětství často mluvili naši rodiče. Cool teď trochu nečekaně umožnil i těm, kteří nevyrůstali v sedmdesátkách, kultovní rodinu Smolíkových sledovat a musím uznat, že se jedná o milou sci-fi blbinu, která skoro nestárne. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod jako hrom. Jsou díla, u kterých užití slova "geniální" není plýtváním superlativy. Tento díl je o tom, kterak ani nejpokrokovější obyvatel planety nedokázal být ještě pokrokovější. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem o rok starší než tento seriál a myslím, že jsem tuhle epizodu nikdypředtím neviděl. V každým případě koukám, že maďaři byli mnohem dál a vůbec se nedivím, že to tady neprošlo. Výbornej díl, ale těším se až bude lítat i Zoro... ()

oashi

všechny recenze uživatele

Oho! Tento díl je silnou obžalobou zneužití moci Státu. Politické občansko právní poselství, které platí i dnes! ()

Reklama

Reklama