Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Vladimírova rodina škemrá u souseda Halíře, aby mohla zhlédnout televizní detektivku, jejich syn, povznesen nad tyto televizní vymyšlenosti s násilím a mordy, raději odlétá do vesmíru. Už od samého přistání na neznámou planetu to však vypadá, že si Vladimír nejen nepolepšil, ale dokonce se dostává do permanentního ohrožení svého života. (sator)

(více)

Recenze (4)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco Vladimírova rodina škemrá u souseda Halíře aby mohla zhlédnout televizní detektivku, jejich syn, povznesen nad tyto televizní vymyšlenosti s násilím a mordy, raději odlétá do vesmíru. Už od samého přistání na neznámou planetu to však vypadá, že si Vladimír nejen nepolepšil, ale dokonce se dostává do permanentního ohrožení svého života. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že zde si tvůrci vybrali trochu slabší chvilku, planeta, příběh ani hlášky tentokrát nedosahovaly úrovně, na kterou jsem byl seriálem zmlsán, ale i tak to stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Planeta zločinu se mi vždycky tak trochu pletla s Válečnou planetou asi už jen proto, že mě ani jedna z nich nějak extra neučarovala, jistý jsem si ovšem tím, že tahle epizoda byla o chlup zábavnější než jí velmi podobný díl. ()

Zajímavosti (1)

  • Policajt informuje Aladára, že obyvatelia pravidelne menia spoločenský status v tomto poradí: detektívi->zločinci->obete. Keď ide Aladár s Cvokym ohlásiť únos na políciu, detektívi sa pred ich očami zmenia na zločincov, čo je podľa chronológie zmien v poriadku. Avšak vzápätí prichádza pred policajnú stanicu obratom "ešte jedna gangsterská banda" a Aladár upokojuje Cvokyho slovami: "Upokoj sa, to je ten kolobeh, o chvíľu budú detektívi." To je však v rozpore s pravidlami výmeny "funkcií" občanov Kriminálie. Novými detektívmi sa mali stať obete. (Hudino)

Reklama

Reklama