Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tatínek Smolík mluví do duše Vladimírovi, který chodí stále pozdě do školy. Ládínek ale nemá rád spěch, žije si ve svém pomalém tempu, které mu umožňuje přemýšlet a bádat. Proto nebude překvapením, že v tomto díle navštíví planetu, kde je rychlost všeho taková, že svůj život lidé ani nestíhají vnímat. (sator)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatínek Smolík mluví do duše Vladimírovi, který chodí stále pozdě do školy. Ládínek ale nemá rád spěch, žije si ve svém pomalém tempu, které mu umožňuje přemýšlet a bádat. Proto nebude překvapením, že v tomto díle navštíví planetu, kde je rychlost všeho taková, že svůj život lidé ani nestíhají vnímat. V tomto díle, který je z roku 1973 prozrazuje Vladimír, že mu bude v červnu patnáct, znamená to, že je ročník 1958, tedy by muselo být v navazující sérii Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy už 22 let, což není, je zde stále dítětem. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úžasné Pohádkové planetě dalšími nečekanými vtípky protkaná dvacetiminutovka v koutu vesmíru, kde školní docházku prožijete během pár minut. Bohužel ale ve stejné rychlosti i zbytek života. ()

Reklama

Reklama