Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ládínek je otcem kárán při rodinné večeři, že se neumí slušně chovat, dokonce zazněl příměr, že jí jako neandrtálec. To Ladislava urazilo a odešel na střechu domu s houslemi, tedy s pouzdrem od houslí, ve kterém má složenou raketu Guliver. Ještě rozladěn z invektiv svého otce udělá chybu v rychlosti rakety a octne se na Zemi v době pravěké. (sator)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ládínek je otcem kárán při rodinné večeři, že se neumí slušně chovat, dokonce zazněl příměr, že jí jako neandrtálec. To Ladislava urazilo a odešel na střechu domu s houslemi, tedy s pouzdrem od houslí v kterém má složenou raketu Guliver. Ještě rozladěn z invektiv svého otce, udělá chybu v rychlosti rakety a octne se na Zemi v době pravěké. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další neuvěřitelný bizárek v rukou našich maďarských sousedů se sice nemůže srovnávat s klenotními díly jako jsou pro mě stále nepřekonaná Zrychlená planeta, jinak jsem se ale opět královsky bavil a rád si i Pravěkou planetu klidně někdy připomenu. ()

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda je hodně dynamická, je tu hodně honiček, a aby animátoři ušetřili čas a práci, pozadí nalepili na válec, který se otáčí stále dokola. Takže je vidět stále stejná krajina, která má navíc zřejmý půlkulatý vzhled. (sator)

Reklama

Reklama