Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželka si stěžuje na Ládínkův vztah k pravdě, říká, že každé druhé slovo, které řekne, je lež. Rada manžela ať se soustředí jen na to první, její hněv neuklidní. Ladislav předstírá tvrdé usnutí, aby se vyhnul moralizování rodičů. Jakmile zaklapnou dveře jeho pokojíku, odletí si spravit náladu na nějakou planetu, ale planeta, kde všichni mluví a jednají obráceně v rozporu s logikou, nebylo to úplně pravé. (sator)

(více)

Recenze (7)

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Tento díl jsem si z dětství nepamatovala, a ani bych se nedivila, kdyby nám ho v československé televizi nevysílali, protože na svou dobu byly dialogy v tomto dílu dost trefné, a proto odvážné. Pro mě jeden z nejlepších dílů série. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pevně jsem doufal, že se vedle Pohádkové a Zrychlené planety tvůrci ještě pořádně spustí ze řetězu a v úplně posledním díle nejpoutavější řady rodiny Smolíkových se to náramně vyvedlo. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Manželka si stěžuje na Ládínkovo vztah k pravdě, říká že každé druhé slovo které řekne je lež, rada manžela ať se soustředí jen na to první, její hněv neuklidní. Ladislav předstírá tvrdé usnutí aby se vyhnul moralizování rodičů. Jakmile zaklapnou dveře jeho pokojíku, odletí si spravit náladu na nějakou planetu, ale planeta kde všichni mluví a jednají obráceně v rozporu s logikou nebylo to úplně pravé. ()

Zajímavosti (1)

  • Cenzor epizodu nepovolil, takže ji diváci mohli vidět až po roce 1989. (sator)

Reklama

Reklama