Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Na začiatku éry Edo usporadúva panovník Tadanaga šermiarsky turnaj. V minulosti sa používali cvičné drevené meče, tentokrát však budú po prvý raz použité meče skutočné.
V súboji proti sebe stoja jednoruký Fujiki Gennosuke a slepý Irako Seigen. Obaja sú stúpenci Iwamoto Kogana, ktorý je v Japonsku preslávený svojimi šermiarskymi technikami. Následne sa presunieme na začiatok celého príbehu, pretože oboch spája spoločná minulosť a vzájomná nenávisť. (Trip)

(více)

Recenze uživatele Hem.m k tomuto seriálu (1)

Šigurui (2007) 

Když chceš brát, musíš nejdřív dát. Pokud chceš někoho oslabit, musíš ho nejdřív posílit. Když chceš někoho srazit, musíš ho nejdřív nechat vyniknout. Z tohoto důvodu.. Když chceš něco uvolnit, nejdřív to schovej pod pokličku! /// Ze začátku tenhle seriál vypadá celkem divně, ale pak asi od 5dílu se to pěkně rozjíždí.. A ještě by to chtělo jeden díl jak spolu ti dva bojují, aby to bylo krásně uzavřené.. Jinak je to až trochu moc drsné, perverzní a hrubé na můj vkus.. Párkrát se mi z toho udělalo i blbě, třeba z prvního dílu to jak si vyndává střeva.. ()

Reklama

Reklama