Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Recenze (138)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tady ukrutně vítězí má infantilní stránka a slabost pro tyhle ježaté sviňuchy, protože já se výborně bavím i u trojku. My guilty pleasure;) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tady už se vaří jen z vodních par, což znamená, že úroveň poklesla asi tak o 250 % oproti prvnímu dílu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, nikdy som nepochopil, ako je možné, že úspešná jednotka a úspešná dvojka pokračovali komornou trojkou, ktorá sa odohráva úplne inde a až na cameá sa nevracajú žiadne postavy z minula. I samotných Kriterov je menej, čo je zvláštne, keďže od pokračovania čakáte viac (všetkého). Mne osobne by ústup smerom ku komornosti v podstate nevadil, keďže pomerne veľkolepá dvojka mi práveže príliš nesadla a viac zbožňujem prvý diel, ktorý je komorný. Trojka je však fakt hrozná, neviem jej dať 3* ani z nostalgie a rozhodne ani za začínajúceho, 17-ročného Leonarda DiCapria. Postavy obetí sú nesympatické (na rozdiel od tých z prvých dvoch častí), prostredie činžiaka proste príliš triviálne, fádne a nezaujímavé a tentokrát dostala fakt riadne zabrať aj logika. Skutočne sa zdá, že onen inkriminovaný napadnutý činžiak stojí v alternatívnej dimenzii, v ktorej nikto vonku nevenčí psa, ani nevidí požiar. S trochou snahy sa to azda dalo ošetriť, ale tou očividne nikto nedisponoval. Divákovi tým pádom neostáva nič iné, len si ťukať prstom po čele pri otázke, ako je možné, že sa banda ľudí nie je schopná dostať z dvojposchodového (!) domu. Kebyže je to aspoň mrakodrap ako z prvej Smrtonosnej pasce alebo druhých Gremlins! Tým zďaleka najlepším na nudnej a nevydarenej trojke, najslabšej časti série, sú paradoxne záverečné titulky. To tentokrát paradoxne nemyslím ironicky. Skutočne sa počas nich odohrá najlepšia časť! Je to však pochopiteľne strašne krátke a akurát vás to navnadí na štvorku, čo je ale vlastne po všetkom tom chaose z trojky menší zázrak. Našťastie mali tvorcovia dostatok seba reflexie a stvorili iba rozumnú hodinu a sedemnásť minút vrátane práve oných titulkov. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně špatný.DiCaprio je coby malej harant k nekoukání a scénář je brak na druhou!Jednička a pro mě velmi dobrá dvojka opět nepřekonána! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Poslední díl, kterej je ještě koukatelnej a hlavně, ač je to horor, tak super zábavnej, obzvlášť, když se mlátí a zabíjí Critters. Nicméně už je na tom dost znát, že je to třetí díl a téma je dost vyždímaný a bohužel to taky nemá žádnýho pořádnýho hlavního hrdinu, ale za to docela potěší strašně mladej DiCaprio a další víc méně známý herci ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dech beroucí nuda zajímavá hereckou příležitostí uhrovitého Leonarda DiCapria. DiCapriův pravý Počátek. Nostalgie ale prýští z každého okénka filmu. Nemohu jinak, než za čtyři. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najviac som sa pri filme zľakol, keď na začiatku vyskočil nejaký schovaný týpek s pod lístia a vtedy pomaly zaspávajúcu rodinku zobudila moja teta ktorá naskočila aj s celou pohovkou a s brutálne pisklavým krikom sa snažila nahmatať ovladač a prepnúť. Nakoniec som to dopozeral sám (a už som sa tak nezľakol). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Do třetice všech… na kriťoušovské ene-bene natíračce až bodliny lítaj, jak si to ti chlupáči užívaj. Utrápené nájemnictvo(svině majitel už bouchá na dveře z výpovědí) se jen diví…pak zdrhají, aby se posléze ťukli do lebzy s uvědoměním, že: snesitelnější je podržet hordě žravejch zvesmírusevzali, než se přifařit mezi houmles-papas držkojedy, tahat se o okoralou pizzu, popíjet chcankózní destiláty a pořádat tiskovky za sychravého vánku u podmostního sajrajt hřejivého penziónku. Nemrač se tedy a jdi do toho!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Žravé potvůrky z vesmíru se vydali snížit populaci jednoho činžáku, kde se shodou okolností vyskytuje i Leopardo Di Kardio. Tehdy ještě coby mladistvý delikvent dávno předtím než se potopil spolu z Titanicem. No a mě se to líbilo a líbí se mi to do dneška. Navzdory tradičně nízkýmu hodnocení zde považuji tenhle díl po jedničce za druhej nejpodařenější. Sice už hraje totálně na komediální notu, ale tak tenhle námět hádám snad nebral nikdo vážně už ani v jedničce. Škoda, že to trojkou neskončilo. Poslední díl už je jenom křeč a zmar.80% ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

V Critters vesmírne príšerky terorizovali jednu farmu s rodinou. V dvojke terorizovali už celé mestečko. Tak by sa patrilo aby v štvorke robili bordel po celom veľkom meste. Bohužiaľ. Critters 3 je debilné pokračovanie ktoré je tak nudné že som ho skoro nebol schopný dopozerať. Scenár je žalostný – obyvatelia paneláku sa z neho nevedia dostať. A pozerať sa na Criterov ako robia bordel v kuchyni nie je vôbec zábavné. Na vesmírnych lovcov sa zabudlo a tým pádom skončila všetká sranda. Čo je však najhoršie že to končí ešte aj: To by continued... Jedine v tomto filme môžete vidieť padať výťah smerom hore! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Critters terorizují obyvatele jednoho činžáku a jaksi postrádají nějaké větší ambice škodit a žrát. Opět se setkávají se svým králičím nemesis. Třetí díl se mě kdysi líbil mnohem více. Hlavně tedy jejich řádění v kuchyni. Musím ovšem uznat, že se jedná i přes účast DiCapria o díl bez kterého bychom se vklidu obešli. Obětmi jsou jen 2 zloduši. 40% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tady už je to bohužel velká slabota, pokud je vám více než 13 let. Nejzajímavější je snad vidět cucáka DiCapria v jeho začátcích. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, který by se dal zkrátit na pár minut, je asi největší slabinou třetího pokračování. Rovněž zbytečná byla rekapitulace dvou předchozích dílů z úst pozemského lovce Charlieho, byť připomněla vtipné okamžiky z minulosti. Tedy Critters nepobíhají volně po Los Angeles, páč se coby černí pasažéři hned nastěhují do činžáku na odpis. Opět nechybí společenská kritika, kdy tím nejhorším nejsou mimozemské potvory, nýbrž domácí, co chce nájemníky vypráskat z domu a ten nabídnout developerům. Naštěstí je počítáno nejen s ním, ale i s jeho pohůnkem, který už většinu obyvatel z domu dostal. Přirozeně nejlepší a nejzábavnější jsou opět zubaté příšerky! Červené svítící oči a neukojitelný apetit na všechno....maso však vede. Škoda, že postav k obětování moc není, a tak i masakr je skromný. Nejlepší jsou kuželky a porcování kuřete v TV. A také devastace kuchyně, kde Critters řádí jako pominutí. Stále dobrá oddechovka s pěknou kamerou, údernou hudbou a sympatickou stopáží. Postavy však příliš sympatiemi nehýří, a tak být to na mně, zařvou všechny i s DiCapriem... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Série Critters se už od prvního dílu drží v nadprůměrných vodách a i když je tohle už třetí díl, tak opravdu se na to dobře kouká a člověk se dokáže i dobře pobavit. Lepší průměr! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Keď sa po polhodine ukázal prvý Critter, zrazu som si prekvapene uvedomil, že nepozerám rodinný film. Critters 3 je céčkový blbosť, ktorá nie je ani vtipná, ani krvavá a nemá žiadnu atmosféru (skoro celý film sa odohráva v dome), kde je jedinou zaujímavou vecou debutujúci Leo. ()

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama