Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování není žádná sračka jak by se mohlo po přečtení zdejších komentářů zdát. Je pravda, že je to stále a dokola to samé, navíc chybí vesmírní lovci a celkové výkony nezachrání ani mladý DiCaprio, ale Critters si užívají se stejnou zlomyslností jako v minulých dílech a proto nelze než si film užít. 60 % ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než předchozí dva díly. Že bylo Critters málo mi ani tolik nevadilo jako otřesnej scénář plnej "výživnejch" dialogů typu "Moje maminka zemřela, ne jako tvuj tatínek, ale je mrtvá." Ještě k tomu je celej scénář děravej jak cedník. Co mě jako vždycky trochu potěšilo byly blbosti, co Critters vyváděli, když neměli co žrát (řádění v kuchyni). Pro fanoušky DiCapria bude možná důvodem ke zkouknutí trojky fakt, že se tu Leo objevuje v jedný ze svých prvních rolí. Druhá slabší hvězda se teda kutálí za Lea a pár povedenejch scének s Critters. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vela sprostých náhôd a nedomyslených situácii vyústilo k tomu, že ma začínal film otravovať. Malí chlpáči boli slušný a bavili ma, no ale na rozdiel od ich ľudských kolegov. Bol to čistý nezmysel, ale aj tak nemôžem povedať, že ma nebavil. Ale keď to porovnám s jednotkou a dvojkou, ma slabšiu úroveň to je jasné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou docela zábavné, nenáročné filmečky a popravdě ani trojka mi nepřijde špatná, jen je prostě o něco slabší a třetí hvězdu bych jí možná i dal, kdyby tam byly sympatičtější a zajímavější postavy. Charlie tu ale je, critters taky, z nových postav mě docela bavil ten starší pár (SPOILER který překvapivě přežil KONEC SPOILERU) a popravdě ani nemůžu říct, že by mě to nějak otravovalo. Toho jednoho zhlédnutí a zabití času u toho vůbec nelituji, jen nějak nevidím důvod pro třetí hvězdičku. Možná časem, ale zatím ne. Lepší 2* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama