Reklama

Reklama

Don's Plum Bar

  • USA Don's Plum (více)

Obsahy(1)

Dnes večer, stejně jako každou sobotu, vyrážejí čtyři kamarádi Brad, Jeremy, Ian a Derek do svého oblíbeného baru Don's Plum. A samozřejmě při tom nemohou chybět holky. Brad pozval svou milenku Sáru, Ian právě získal servírku Julii, která má po službě, Jeremy si přivedl Amy, která ho stopla, jen Derek je tentokrát sám. O to víc však mluví o svých milostných zkušenostech. Ostatně nejen on. Všichni u stolu si objednají kafe a colu, cpou se hranolky, klábosí hlavně o sexu a o životě, vedou silácké řeči a provokují každého, kdo se provokovat dá. Hodiny míjejí, někteří z náhodně poskládané party se sbližují a pochopí leccos i o těch, které znají sotva pár hodin, navrch vyplouvají jejich komplexy, nejistota a osamělost. Hádka se může proměnit ve rvačku, ale s nadcházejícím svítáním se všichni usmíří, odejdou z baru a řádí na ulici. Jsou přece mladí, plní života a sdílejí společnou naději, že všechno bude dobrý. (SPI Film)

(více)

Recenze (40)

Anthony 

všechny recenze uživatele

I takto se dají točit filmy. Pár mladých herců si sedne ke stolu a režisér řekne: "Tak se o něčem bavte". Natočeno za tři dny a Leo a Tobey by na ty tři dny dnes rádi zapomněli (viz soudní líčení, kterým zamezili distribuci v USA). Sice to bylo z větší části o ničem, ale pár chvil mi dokonce přišlo zajímavých. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehráli DiCaprio a Maguire, tak se na tenhle "skvost" nedá koukat ani minutu. Film, který je naprosto o ničem, v němž postavy neprojdou vůbec žádným vývojem, není ani trochu zábavný, ani zajímavý. Až na ty herce. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kamarádi Leonardo a Tobey se setkali v tomto nízkorozpočtovém snímku, který byl v USA a Kanadě zakázán a sám Leo by jej nejradši nenatočil. Mně se však film líbil. Hoši jsou talentovaní a odvedli "good job." Vždyť takhle nějak podobně tráví dnešní mladiství svůj volný čas. Don's Plum Bar sice nevyniká propracovaným dějem, ale i přesto upoutal mou pozornost. Myslím, že je dost podceňovaný, podobně jako Ken Park. Možná se nejedná o nějaký filmařský skvost, ale i tak si myslím, že určitý potenciál v něm je. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už som počul aj pozitívne reakcie filmovo vzdelaných divákov na tento film. Ja sa im čudujem, ale videl som aj horšie filmy a Dons Plum má na rozdiel od skutočne zlých filmov (o tých sa rozpráva oveľa ľahšie, pretože je to zábavné) tú nevýhodu, že nie je ničím zaujímavý a rýchlo sa naňho zabudlo. S tým nič neurobia ani Leo, ani Tobey. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak to pardon?! Leo a Tobey v takovém propadáku? To snad ani není možné. Hrozná nuda. Dívala jsem se dokonce pouze kvůli mladému roztomilému Leovi. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ne v každém baru se lidi cítí jako doma. Záleží na kamarádech. A tihle milovníci barů se prostě obecně nechytli a diváckou veřejnost nezaujali. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky snad jen za to, že to bylo krátké, kvůli soucitu k Maguireovi a DiCapriovi a abych tomuhle "bájnému" projektu zvýšil procentuální část na CSFD. Jinak sračka bez děje, jakých bych natočil stovky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to iba obyčajné pobehovanie, popíjanie a harašenie na plátne, ale skvelé v tom, že každý hraje pravdepodobne sám seba. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Ken Parkem myslím není úplně od věci, ale do očí bijící amatérismus tohodle dílka ho zároveň sráží o několik kategorií níž....jinak souhlasím, že podobný kecy je možný slyšet v každý hospodě, kde se sejde nějakej takovej spolek mladejch, znám to na vlastní kůži. Takže realismus ano, ale formálně je to mizerné. Rozhodně to není film pro kino, maximálně tak na video. Ostatně, bylo to natočeno už v roce 95 a navíc jen jako krátký film. Takže nápad udělat z toho celovečerák a vypustit ho až v roce 2001 mi nepříde jako moc dobrý. Nejspíš to bylo celý motivovaný tím, aby se to přiživilo na už hvězdné pozici DiCapria a Maguireho. Takže se jim ani nedivím, že byli proti uvedení tohodle filmu v kinodistribuci v USA a Kanadě. Kor když v tom hráli před šesti lety od uvedení a měl to být jen kraťas. ()

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně nevím, pročměl někdo potřebu tento film realizovat. Umělé rádoby hlášky o popkultuře vyzněly v tomto snímku tak komicky a nesmyslně, že génius Kevina Smithe v mých očích nabyl gigantických rozměrů. Opravdu nevím, co měla hláška: "Nirvana byla jako vydechnutí! Víš, co tím myslím?!" znamenat. To asi věděl jen scénárista. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, kurva, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, vole, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, sex, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, hovno, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla - TAK TO BYL SCÉNÁŘ TOHOHLE FILMU - docela o ničem, ne? ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vy jedni pokrytci! Co je špatného na malorozpočtovém bijáku (budget tak 500 dolarů), jež se odehrává v zavšivené putice, kde se Vlk špičkuje ze Spidermanem? Naneštěstí většina zdejších uživatelů je odkojená na tvorbě Camerona a hudbě Williamse, což se definitivně neshoduje s artovým pojednáním o strastech mládí nad šálkem turka a sklenicí jakési americké chmelové břečky. 70% ()

ELduderino 

všechny recenze uživatele

Tobey: ,,Čau Leo" ......Leo: ,,Ahooj Tobey, jak to šlape?"....Tobey: ,,Ale jo, dá se to, co ty?" ...... Leo:,, To víš, ti zkurvení akademici mě zase nenominovali za Rváčův deník, klasika."....,,Tobey: No jo, zmrdi. Ty, nechtěl bys semnou natočit takový filmeček? Bude tam ještě Kev, no víš, Connolly!" ......,, Leo: Coooo? ty jo ,nemám moc času,víš? Ozval se mi Cameron, něco prej s Titanicem nebo co!".... Tobey: ,, Neboj ,to je otázka pár hodin, sednem ke stolu, budem se bavit o hovnech a hotovo, šichta." Leo:,, Ty vole, kurva, budem se bavit aspoň o kurvách a šukání? " ....Tobey: ,,No přesně, to je ono! Pak až to za nějakých 5-6 let vyjde, tak to dáme k soudu, abychom tomu udělali nějakou reklamu!" ....Leo: .,,Super, to zní jako plán!" ....Tobey: ,,Tak jo, tak zítra v Dons Plum Baru!" .....Leo:,, A co scénář?" ....Tobey: .,Na ten sere pes!" ()

Hortenzia odpad!

všechny recenze uživatele

no to by som teda chcela vedieť o čom to bolo,lebo ja som na to po celú dobu ako som na to čumela bez možnosti vypnúť to (kino) neprišla ()

Reklama

Reklama