Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (650)

POMO 

všechny recenze uživatele

Pánové, ale toto je čistý scenáristický i režijný trash. A to že obsahuje zopár dobrých hlášok, neustále sa v ňom prcičkuje, a najvlhkejšia frnda súčasného showbiznisu je v ňom polonahá, na tom nič nemení. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Upřímně a bez obalu? Látky od Diablo Cody mě hrozně nudí. Než aby se ctěná dáma zajímala o vytěžení lascivně-krvavé premisy, utratí všechnu energii na teenagerské slovní hříčky a permanentní touhu udivovat svými mladistvými dialogovými obraty. Ano, Diablo, my víme, že ti není čtyřicet a pořád v tobě bouří krev fešné holky od tyče, víme, že jsi in a hrozně ráda obohacuješ slovník teenagerů. Ale když ošulíš vražedný výpady, když si evidentně nezvládneš pohrát i s dramatickou stavbou a s hororovými klišé v delším než minutovém horizontu, beztak ti z toho vyleze matná multižánrová variace. Je hezké vědět, že scenáristka zná MySpace a ví, jak se mluví na střední o sexu, ale film jako celek jinak jede nezáživně na volnoběh. Extrémně propálená šance, která z násilí a sexuality nevytěžila v podstatě nic. Víc vzruší fakt snad i ta dvojka Transformerů. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Na papíře našláplý pastiš se slušně napsanými dialogy a perverzní emo příchutí. Někde mezi řádky cítím, že to má vnitřní logiku a že se to třeba za deset let pořádně docení i jako celý film. Megan mezi výrazy zejícími tupou prázdnotou dokonce chvílemi vypadá, že pochopila už teď. "My tit!" ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hohó, tohle není žádnej hloupej rádoby horor pro náctileté publikum, ale velmi pěkně natočená kousavě satirická komedie, která vyžaduje diváka se smyslem pro nadhled. U Megan Fox jsem až do konce nenabyl jistoty, zda hraje tak jak hraje, protože to jinak neumí, nebo protože se to po ní chce - no každopádně po pár minutách jsem si na její projev zvykl a dále mě neiritoval. O příběhu a jeho vývoji by se dalo polemizovat, nicméně neučiním tak, poněvadž ho nepovažuji v tomto případě za důležitý. Zde hrají prim dialogy a hlášky. Kdo si chce Jennifer's Body užít, ten si ho užije. 7/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sám sebe jsem naprosto šokoval, protože jsem měl Megan zafixovanou jako ultra kočku první kategorie a tady teda nevím, nevím. Megan má u mě tu smůlu, že sice krásná je, ale musí se jí k té kráse hodně dopomáhat ať už záběram kamery nebo armádou vizáštitek a to už prostě není první liga. Navíc se říká, že Meganin agent Chuck James až příliš tlačil tvůrce k tomu aby film udělal z Megan sexy top star, jenže film není modní přehlídka a jak mě má vyznít vážná až strašidelné hudba v kombinaci se scény a dialogy, které jako kdyby utekly z Bláznivý střely. To je pak těžký a když navíc nezafungovala ani chemie hlavního holčičího dua Megan - Amanda zalitoval jsem, že radši někde nestavím pořádnou sněhulákovici s obrovskejma kozama. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Diablo Cody sa pokúsila napísať niečo ako "Vreskot pre nové tisícročie". Pokiaľ ide o šťavnaté dialógy a haldy popkultúrnych odkazov, celkom to funguje. Pokiaľ ide o celkovú výstavbu (sľubnej) zápletky a hru s žánrovými klišé, tam na Williamsona nemá. Film je celkom slušne natočený, Megan Fox do úlohy "nadržanej krvilačnej kravy" perfektne pasuje (všetci vieme, prečo ;-)) a celkovo je to solídna zábava, no už po niekoľkých hodinách začne zážitok vyprchávať a matnieť. Napriek tomu vravím, že je to v dobe pokračovaní Saw, 3D blábolov typu Nezvratný osud 4 a monotónnych remakov od Platinum Dunes spolu s Drag Me to Hell jeden z tých lepších hororov roka. S tým pravdaže ide ruku v ruke aj vlažný komerčný ohlas - publikum, ktoré urobí megahit z megašitu Piatok trinásteho, nemôže oceniť túto sofistikovanejšiu žánrovú hru. 7/10 a dlhé váhanie ohľadom štvrtej hviezdičky. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Šeptanda (záměrně?) lhala a konečný výsledek je fajn holčičí dobrodružství, u kterého se chlap nemusí nutně stydět za vlastní koule, byť je nad míru jasné, že Diablo Cody si nějaké ty mindráky skrz papír a své hrdinky jistojistě léčí. Když za kamerou navíc stojí ženská a hlavní hrdinku hraje asi nejvíc hot prdelka mojí generace, lze to buď slavnostně shodit z útesu věčného zatracení, a nebo přistoupit na pravidla hry, která si žádá optiku nadržených středoškolaček. O to kousání do krku tady jde ze všeho nejmíň. PS: Netradiční soundtrack pasuje. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si původně, že je Megan Fox větší kost. Ale to jsem si myslel i o Amandě Seyfried a pak jsem si pustil tenhle film a nestačil se divit. Trošku mě uklidnilo, když jsem tady čet komenty, kde si na tuhle skutečnost stěžuje víc lidí. Jinak bych tehle holky měl za takový dvě mejkapový divy. Oni ale stejně nejspíš jsou a tady na tom filmu to chtěli zahrát do autu, aby jsme se my, obyčejní fanoušci, nic nedozvěděli. Film samotnej je jinak kravina. Ještě aby ne. Je to horor spojenej s komedií. Komedii jsem v tom ale moc neviděl a horor vlastně taky ne. Vlastně ani nevím, co jsem viděl. Byla to kravina, ale nedala se jí upřít technická kvalita. Proto jsem to taky dokoukal a celou dobu přemýšlel, proč si někdo dá práci natočit...a docela dobře...takovou sračku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $16,204,793Tržby Celosvetovo $32,832,166Tržby za predaj DVD v USA $6,098,768 //počet predaných kusov 402,481║ Na horúcu Megan Fox a zakríknutú Amandu Seyfried sa dobré pozerá ale dejovo to moc slávy nie je, tuctová báchorka. /40%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Sice to není tragédie á la Stmívání, ale mám pocit, že přesně takhle bezkrevný horor by natočila třináctiletá depresivní dívenka, kdybych jí dal kameru a základní zadání. Je to další důkaz toho, že Karyn Kusama do žánrovek nepatří a zřejmě i budíček z iluze, že Diablo Cody dokáže napsat scénář, z něhož by vykutal zlato i naprostý amatér. I těm teenagerkám proto radím, aby si s gustem pustily De Palmovu Carrie. Zjistíte totéž (střední škola je peklo, posedlí lidé jsou cool), ale v mnohem příjemnějším balení. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Diablo Cody .. Film, který nevyvolá žádný vzruch, navíc zápasíc s nulovou atmosférou a režijní nemohoucností. Pokud vás tedy nevzruší pohled na holá záda „ani zadek neukážu“ Megan či pár cákanců rudé krve a tmavých zvratků. Navíc blbé jako ta kapela. Diablo Cody vyhořela, příběh je snůška banalit, postavy maloměstečka jsou tupé a těch popkulturních narážek by pár prstů jedné ruky pojalo. Satira? Kdy? Komedie? Kde? Je to jen pořádně mimózní nuda. Možná, že Cody touží po Malině..;-) Bez přítomnosti Megan Fox, která sama o sobě dostatečně funguje jako silný marketingový tahák, by po tom ani vampýr nezaječel. Každopádně pecka (do týlu) formátu Twilight má adekvátní proměnou. I s tou demencí. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Fenomen "film" ma jednu uzasnu vlastnost, kvoli ktoremu ho tak strasne milujem. "Koľko ľudí, toľko názorov" - Terentius... Preto si obcas hovorim, ze kritici maju naozaj velmi daleko od "beznych" sledovacov filmov :) A Jennifers Body je ten isty pripad. Clovek caka tragediu, doslovne a pocas filmu si povie: "Hm, boli ti ludia na tom istom filme ako prave ja pozeram?" Ano, Jennifers Body sa zda ako obycajna teen vyvrazdovacia jednohubka, ale omyl. Scenaristka Diablo Cody z neho urobila vyvrazdovacku trosku neobycajnu :) Velmi vtipnu, s kopcom hlasok, skvelym hudobnym doprovodom a hlavne pozor! Vo filme zomieraju aj kladne postavy... Teda vlastne len kladne :D Uvidite sexualne sceny a nie len medzi muzskym a zenskym pohlavim... Ale nebudem viac prezradzat, Secteno, podtrzeno, podla mna po Sorority Row dokonca este o kusok lepsia zalezitost, pri ktorej sa nudit nebudete. Teda aspon ti, ktori mate zmysel pre humor a viete film obcas brat ako zabavu a nie len ako hon za hviezdickami, skvelou kamerou, reziou, hereckymi vykonmi a bla bla bla bla... :) PS: Megan je sice kosticka na zahryznutie, ale vo filme dostala kopanec do zadku od nie mozno tak uzasne podmanivo sexy, ale o to herecky viac zdatnejsej a charizmatickejsej, Amandy Seyfried. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sežeru Ti duši a pak ji vyseru!..... Dvě kámošky, kdy jedna uvrhá v beznaděj chlapi co jsou k sežrání a druhá byla původně taky normální. Sexu je tu celkem dost, stejně jako narážek. Vrcholem jsou prapodivné předehry při hře na mámu a tátu a solidní soundtrack. Neublíží ani krvavé orgie se špetkou štiplavého humoru. Taková příjemná sprostá a krvavá zábava, kde nikdo nechce, aby ho sežral zasranej lidožrout. Prostě film pro děti. Když vás kousne ďábel, můžou na vás přejít některé jeho schopnosti..... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se na koncert rockové kapely NEROVNÁ KRAJNICE. 2.) Přesvědčím se, že bejt k sežrání neznamená vždycky kompliment. 3.) Rajská se zubama je moje oblíbené jídlo. 4.) Jsem raději, když je M.Fox zrůda než robot. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Kiss With a Fist - Florence and the Machine ,2. New Perspective - Panic At the Disco ,3. Teenagers - Hayley Williams ,4. New in Town - Little Boots ,5. Finishing School - Dashboard Confessional ,6. Through the Trees - Low Shoulder ,7. Time - Cute Is What We Aim For ,8. I Can See Clearly - Screeching Weasel ,9. Chew Me Up - Cobra Starship ,10. Toxic Valentine - All Time Low ,11. I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend - Black Kids ,12. Death - White Lies ,13. Celestial Crown - The Sword ,14. Little Lover's So Polite - Silversun Pickups ,15. Ready for the Floor - Lissy Trullie , ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Ve dvaceti jsem si myslela, jaká Juno není scénáristická bomba a Jennifer's Body vyumělkovaná amatérská sračka. Teď se chystám navštívit Golgoťana a myslím si přesný opak. Ach nuže... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice to trochu smrdi pubertackym hororem, ale jinak me to prijemne prekvapilo. Film ma na horor docela fajn pribeh, s brutalnima scenama se sice setri a vylozene natvrdo neni nic ukazany, ale jsou fajn a film ma hlavne od zacatku do konce paradni atmosferu. Ne, ze by se clovek bal, ale proste to ma styl i napeti. Navic film nastesti neni komedie, jen tu padne par vtipnejch hlasek, ktery jsou ale zabavny a nijak nerusi. Co se tyce hercu, Seyfried je fajn, ale tady jde stejne o Megan Fox a o to, aby se tvarila sexy, oblikala sexy a mluvila sproste. Nastesti to ale neni pouze Meganina prehlidka, ale zaroven stylove natocenej horor. ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy zajímavé a filmy, které se snaží zajímavě vypadat, ačkoli jsou úplně o hovně. Jennifer's Body zoufale touží být tím prvním případem, ale bohužel je jen jedním velkým smradlavým.... Tvůrci se snaží být cool, ale co je to platné, když nemají příběh ani herce o které by se mohli opřít. Celé je to takový nepříjemný pokus o moderní horror/komedii, který je mi tak nesympatický, že to skoro až fyzicky bolí. Silně nedoporučuji žádnému pravověrnému fandovi nad 25 let. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem takovou šílenost, je to sympaticky (v rámci možností) zvrhlá černá teenagerovská komedie, napadá mě mix HOTTIE AND THE NOTTIE a TEETH. Zápletka je celkem prostá: Dvě BFF-ky, outsiderka Needy a sexbomba Jennifer, spadnou do démonických sraček. 'Prototypní" Megan Fox mi nikdy nepřišla zajímavá, nepobírám tu mánii kolem ní, ale tady do tý role sedla dokonale. No jinak, krom její sympatické herecké partnerky tu máme povedený hlášky, humor (emo pohřeb, obětování panny bez panny,...), super soundtrack, a přitom celkově to není takový béčko jak bych si myslel. Nechápu ty hodnocení 2* a méně (snad spíš předsudky?), mně se to líbilo. ()

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama