Reklama

Reklama

Strike Zone

všechny plakáty
Krátkometrážní
Nový Zéland, 2003, 11 min

Obsahy(1)

Mladý a talentovaný kameraman, vášnivý hráč softballu. Takový byl Cameron Duncan. A stejně jako mnoho jiných mladistvých měl život před sebou se spoustou cílů a přání. Bohužel zhoubný nádor mu všechny sny zbořil jako domeček z karet a ponechal je v troskách. Cam se však těsně před koncem nehodlá vzdát všeho a jeho posledním přáním je dotáhnout svůj softbalový tým k jedinému vítězství. Podaří se mu to však, když je u něj konec doslova na dosah? Druhý a poslední „kraťas“ v Duncanově filmografii přesně vystihuje, jak krátký život může být a co vše může nabídnout. Tohle a mnohá jiná „poselství“ po sobě Cameron zanechal v těchto nezapomenutelných 12 minutách… (t_gon)

(více)

Recenze (2)

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Překrásný film, smutný film. Musím se přiznat, že mi vehnal slzy do očí a taky mě donutil přemýšlet. Na Cama myslím každý den a snažím se tak splnit jeho poslední přání - aby na něj lidi nezapomněli. A já na tebe nezapomenu Camerone, nikdy. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla jen dva měsíce, snažila bych se zlepšit svůj život, který zahazuji? Brečela jsem. Nejdřív nad osudem hocha a pak nad jeho slovy, která mířila hluboko a přesně ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Tento film je Duncanovou "projekcí" jeho blízkým, aby si uvědomili, že opravdu odejde. Do té doby si to jeho matka odmítala připustit. (Jacinda)

Reklama

Reklama