Reklama

Reklama

All of the Dead

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Horor
USA, 2000, 2 min

Recenze (14)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Čiernobiely a morbídne zábavný lego kraťas so zombiekmi, nakrútený v štýle klasických nemých hororov, ponúka okrem milej atmosféry, svojskej pocty žánru, aj samotného pána temnôt – LEGOHELLRAISERA! Kombinácia ako hovado :) a to všetko iba v necelých dvoch minútach! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady odpočinkových krátkometrážních kousků. Zvláště pak přinese dobrý požitek těm, kteří mají rádi LEGO. Masakr zombie i samotných postaviček byl pojat zábavnou formou, nicméně já bych autory pokáral za nepříliš kvalitní obraz. Klidně se s tím mohli ještě více vymazlit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lego je Lego. A malo by to byť Lego. To Lego, ktoré každý poznáme. The Mummy Lego nieje Lego. O čom to vlastne je? O Legu, alebo o Lego Múmii? Podobné Lego myšlienky som pociťoval aj pri tomto Lego nezmyslu. Lego na to! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tohle pobavilo. Parádní řezba s hudbou na konci. A nápad s legem? Nebo udělat to jako němou grotesku? Tleskám. "Mwa ha ha! The dead will arise!" ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě úplná debilita, ale mě naštěstí debility baví, takže na slušnej průměr to u mě bez problému dosáhne :). A lego Pinheada bych chtěla mít doma :). ()

tomma 

všechny recenze uživatele

Fantas magorie jak dělo. Zombie lego figurky v akci včetně celé stavebnice. Opravdu jsem netušil, že ty lego stromečky jsou tak nebezpečné - vědět to, v dětství bych si radši hrál s Merkurem. Velká škoda, že je to tak krátké, aspoň o pár minut to mohlo být delší :-) ()

Reklama

Reklama