Reklama

Reklama

How to Be

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hrdina filmu Art (Robert Pattinson) prochází "existenciální krizí" dvacátníků. Rodiče ho nechápou, holka ho nechala, kamarádi jsou ještě divnější než on. Jako východisko z nouze si pozve kanadského poradce, který jej i jeho rodinu má naučit, jak žít plnohodnotný život a co hlavně - užívat si ho. (Morien)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, už sem říkal že je to nuda ? Začíná to slibně, jeden chlapík je na rozcestí mezi lidstvím a tím, co nikdo nezná (sebevražedný terorista, sebevrah, nezaujatý pozorovatel). Bohužel si koupí knihu dle níž testuje možnosti, jak se dostat zpět mezi lidi. Moc se mu to nedaří a rádoby nudně vtipné výstupy toho jsou důkazem. Hudba je zvláštní, asi stačí říci, jak se mi ulevilo když obdaroval bezdomovce kytarou, a nelze vyjádřit mé zhrození nad koupí nové. Pusttě si radši BenX a na tohle zapomeňte :.-) ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Naprosto struhující film, plný zábavy. Hrozně jsem se nasmála. Popravdě jsem neočekávala, že ten film bude zas tak dobrý, ale mile jsem se spletla ;-). Možná mě taky film pobavil díky tomu, že jsem z hlavní postavou a jeho frustrací a jeho existencionální krizí dost zžila.Každý jednou pocítil nějakou krizi. Ať už je mladý či starý. Takže hodnotím jak jinak než 5*. Hudba ve filmu je taky dobrá, už se nemohu dočkat až si pustím soundtrack. ()

Reklama

Simbet 

všechny recenze uživatele

Po prvních patnácti minutách jsem to chtěla zabalit, ale dala jsem tomu ještě pět minut a kupodivu jsem se začala bavit. Po příjezdu psychologa, který začal udílet rady, tak to stálo fakt za to. Když Pattinson na základě jeho rady objímal kuchyňskou linku, tak jsem se až řechtala. Nicméně faktem zůstává, že je to příběh spíš smutný a já jsem chtě nechtě musela zavzpomínat na své dospívání, které se zas tak moc nelišilo od toho Artova (rodiče by vyprávěli). Robert mně do role outsidera asi sedí víc než do role suverénního upíra (ne, že by mu to neslušelo) a zahrál to opravdu skvěle. ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Ten film nemá ani poňatia, čím chce byť. Snáď každú minútu mení svoj postoj a striedavo sa skúša hrať raz na komédiu a potom na drámu. Režisér a scenárista v jednej osobe najprv absolútne sparodizuje všetky postavy, urobí z nich iba absurdné žánrové figúrky a potom sa s nimi snaží riešiť existenciálnu krízu. Ďalšou záhadou je to, prečo má na festivaly určení snímok v hlavnej úlohe idol pubertálnych dievčat a nie charakterného herca. 40% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, depresivní, děsivé, vtipně tragické, bláznivé, Robert Pattinson × trochu nudné. Co na to říct? Záměrem tvůrců možná bylo, aby z filmu vyzařovalo nervózno a to díky šílené kakofonii co ve filmu hrála, včetně těch "divných" lidí a existencí, co tam všude běhali, bych řekla, že se jim ten nervózní plán vydařil. Robert zahrál opravdu vtipně divného chlapíka, jeho kamarádi byli taky dobře šílení, včetně jeho katastrofické rodiny a ještě pomatenějšího pana psychoterapeuta. Nevím, ajký poznatek si přinést z tohoto filmu, snad jen.. ..že bílé prázdné stěny ve svém domově nechci mít.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama