Reklama

Reklama

Gintama - Gintama'

(série)
  • Japonsko 銀魂'
Japonsko, (2011–2012), 20 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Kamera:

Suguru Oidaira

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Tomokazu Sugita, Rie Kugimija, Daisuke Sakaguči, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Takehito Kojasu, Ai Nonaka, Akeno Watanabe, Acuko Tanaka (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

Po roční přestávce (od 201. dílu - konce první Gintamy) se Shimura Shinpachi vrací do Eda, které však už vůbec není takové jako dřív a jeho dva přátelé a kolegové Gintoki a Kagura jako by byli úplně jinými lidmi! Zmaten z této změny Shinpachi opouští domov svých přátel, který zároveň slouží jako sídlo jejich firmy, a zjišťuje, že celé město a jeho obyvatelé také prošli drastickými, šílenými a občas i nepravděpodobnými změnami. Dokonce i v Shinpachiho vlastním domě se dějí šílenosti a jeho vlastní sestra je nyní těhotná s tím bláznivým stalkerem, který zde dělá šéfa pořádkových služeb - Shinsengumi.
Otae svému bratrovi doporučí, aby se se změnou vypořádal tím, že se také přidá k pořádkovým službám. Zde Shinpachi narazí na zástupce velitele Hijikatu, který jako jediný neprošel žádnou viditelnou změnou. S tímto naprosto nepravděpodobným spojencem se Shinpachi rozhodne udělat vše pro to, aby vše zase bylo tak jako dřív... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (5)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neměnné hodnocení. Gintama je zpět a ve stále ve stejné režii. Tentokráte roztáhlá pro širokoúhlé monitory a se spoustou stejné zábavy jak minule! :-) Jedno z mých největších hodnocení u anime ^_^ 97,4% :-) ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gintama', šílenější, úchylnější, šílenější, ulítlejší, parodičtější a v neposlední řadě šílenější než má milovaná Gintama. Zasloužilý umělec Sakata Gintoki, zasloužilá umělkyně Kagura Yato a ty otravné brýle, které si říkají Shinpachi. Pokud jste fanouškem Gundamu, Dragon Questu nebo Doraemona, máte o zábavu maximálně postaráno. Dokonce se zde objeví i jeden díl spolu se Sket Dance. -- Samozřejmě nesmíme zapomenout na veledůležitou postavu Jugem Jugem hovna házející život Shinpachiho dva dny starých slipů... --Prostě řečeno: Gintama má stálé učinky a může nabourat váš zdravý rozum. 100%. ----- 5.10. - GINTAMA JE ZPĚT! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gintama se vrátila a musím říct, že je to snad jěště lepší než předchozí anime. Opět si bere na paškál různé filmy, anime a samo sebe. Rozhodně tenhle návrat legendy za to stojí. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování Gintamy je fenomenální. Oproti staré Gintamě je zde jen pár dílů, které nedosahují kvality ostatních a díky tomu si můžete plně užít její sledování. Řekl bych, že vtip, ulítlost a šílenost zde vzrostla ještě do větších mezí než u staré. 90%. Podotýkám, že anime se nehodí pro ty, kteří neviděli první serii ()

daGGos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého pohledu se anime dělí na čtyři skupiny - špatné, průměrné, dobré a Gintamu. Zaškatulkovat tenhle bláznivý mix akce a komedie jako dobrý by totiž bylo velmi hrubým podceněním. A pokračování v podstatě jen drží tento nastolený trend, což je také to nejlepší, co mohli tvůrci udělat. A tak největším záporem stále zůstává onen fakt, že na každý díl musí člověk čekat týden a někdy v budoucnosti (doufejme že hodně daleké) Gintama znovu skončí. ()

Reklama

Reklama