Reklama

Reklama

Gintama - Gintama°

(série)
  • Japonsko 銀魂°
Japonsko, (2015–2016), 20 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Kamera:

Júki Teramoto

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Rie Kugimija, Daisuke Sakaguči, Tomokazu Sugita, Fumiko Orikasa, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Aja Hirano, Aja Hisakawa, Akeno Watanabe (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

"Neohrožený" samuraj Gintoki Sakata je zpět a s ním další příběhy z Japonska, které bylo v době období Edo poraženo mimozemskou rasou Amanto, kteří zakázali nošení zbraní. Gintoki a jeho přátelé opět přináší spoustu originálních nápadů, například jak odvrátit nezvratný osud, jak (ne)úspěšně absolvovat předsvatební pohovor, jak se rozhodně (ne)učit do školy, nebo třeba i to, že každý skvělý hrdinský tým by měl mít svého "tajemného" pátého člena a mnoho dalších neuvěřitelných a zábavných věcí... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Podle toho co mi naznačil jeden čtenář mangy toho k natočení už moc není. Zatím prý jen Shinsengumi arc a pak už to prý dle posledních kapitol vypadá, že jde Gintama do epického finále... Jinak Gintama byla vždycky dost silná :p Ovšem jestli je tohle pravda a fakt, že je to teď mnohem intenzivní (a ty změny co se tam dějí asi jen tak zpět nevezmou) by tomu hodně napovídal mě na jednu stranu dost těší, protože Gintama je kromě nejlepší komedie i jedna z nejlepších akčních sérií, ale představa, že by Gintama skončila...

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Já to čekal, jsem psal, že na tohle jsem se těšil od chvíle kdy se Takasugi objevil... Jinak bylo jasný, že tohle se prostě jedním dílem odbýt nedá, mezi těmi dvěma je toho prostě "hodně" a i bráška ze sestřičkou z klanu Yato si mají co "říct" :D Jinak jsem taky napnutý na další díl jak struna ! 6 dní 14 hodin 51 minut do dalšího dílu !!!

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Proč nás nevarují!!! Proč nám dopředu neřeknou, že nejspíš chceme ještě počkat jeden týden, než se na tu episodu podíváme, jinak se po**reme očekáváním...... Ach boha :-)168 hodin k další episodě......!

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Tak a další geniální episoda! Hlavně jsem se dozvěděl jak totálně "zabít" atmosféru. SPOILER SPOILER SPOILER Tím myslím scénu na mostě kdy v momentě kdy Gori prohlásil "Neotáčej se... Nebo řeknou že chtějí dostat zaplaceno" mě sestřelila ze židle :) Souboje paráda a ten finiš... Nemůže se dočkat dalšího dílu a co mě čeká, sakra na tenhle souboj čekám už ani nevím jak dlouho :)

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

No nejlepší bylo, že sem ani nevěděl komu z těch dvou bych vlastně měl fandit, tady mají i "záporáci" takový charisma, že je prostě nejde nemít rád... :) Navíc ta akce je rychlá, svižná a "má to koule", v takovým Narutovi Sh. by to rozplizly do 4 episod a proložili sadou neužitečných flashbacků a hromadou příliš dlouhých dialogů, že by mě to unudilo k smrti. Tady jsem se tou výměnou hlášek ve stylu "hej poldo/ hej zloduchu" prostě skvěle bavil...

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

V tom standardu máš pravdu :-D
Jinak jo, velmi hezká episodka. Těším na další :-)

A drsná, drsná ep... :)

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

To je základní chyba :) První věc co jsem se naučil při sledování anime: "Nikdy nečti diskuzi k seriálu dřív, než se podíváš na poslední epizodu, vždycky je tam nějaká "dobrá duše", nebo někdo koho přemohli emoce a prostě to neudržel..." Navíc jsem vlastně skoro nic neřekl ;) No snad nebudeš zklamaný a jestli jo tak slibuju, že už příště nenapíšu nic víc než "geniální episoda" i když to je vlastně taky spoiler, ale tím že je to Gintama, tak vlastně ani ne, to je vlastně standard :)

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Geniální! Souboj Okita x Kamui byl prostě geniální! Mi šel až mráz po zádech... A ty dialogy, to byla prostě paráda! K tomu Kagura a její "Toshi" :) Shogun arc je zatím ještě lepší než jsem čekal :3

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Tak a je to tady - Shogun Assassination Arc od prosince... Už jenom podle té upoutávky se nemůžu dočkat !!!

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Jn, dost překombinovaný, když tam je vždycky hijikataXgintoki a oboum chtějí dát 50% televi času, ale i tak good :-D Souhlas. Středa je můj oblíbený den v týdnu :)

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

AngelLucy

Tak první větou víceméně jenom cituji, co nám řekl Gintoki, když se nám hned ze začátku omlouval... Jinak já mám rád, když si někdo dělá srandu jak sám ze sebe tak i z diváků, tohle je jedna z věcí, kterou miluju, když je seriál nevyzpytatelný a neskutečně zábavný, takže ten vtípek s "final arcem" považuji vlastně za velmi povedený i když mě nejdřív docela naštval... No a Kintama s Kintokim by prostě kvality Gintami s Gintokim nikdy nedosáhla, takže Kintamu nebrat :) Jinak nejen že jsem klidně mohl dát 5*, já mám navíc i Gintamu na prvním místě jako TOP seriál a ani Gin°tama (jak to čteš ty ?) mě zatím nezklamala :)

AngelLucy

AngelLucy (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Po tvém příspěvku mám pocit, že Gintamu docela kritizuješ, a přitom ji dáváš 5 hvězd, trochu ironie :D Mimochodem na konci 2. dílu této série opravdu zmínili, jak se vlastně má "Gintamě°" říkat... ale moc jsme se toho nedozvěděli .__. Celý Gintoki XD

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Tak vzhledem k faktu, že pánové v  oblecích jsou jim pořád v patách a pan producent se nedokáže zbavit svých děvkařských návyků, tak bych si klidně tipnul, že další série bude, jen nedokážu odhadnout za jak dlouho... Stejně tak bych si i tipnul, že na konci téhle zase budou trollit s tím, jak nám Gintama končí, i když ten kousek, kdy nám ukázali preview na "final arc" a já jsem jim to sežral i s navijákem a pak jenom koukal, že film je úplně o něčem jiném, už asi nepřekonají... No a název asi zase změní, ale dokud to bude třeba Gintama$ a ne  Kintama, tak bude vše v naprostém pořádku.

na příspěvěk reagoval AngelLucy

AngelLucy

AngelLucy (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá, jestli další série budou mít zas jiný znak za jménem.. Už byla Gintama', bude Gintama° a příště by mohla být Gintama# XD Co myslíte, bude další série? A pokid jo, změní zase jméno? :D

Reklama

Reklama