Reklama

Reklama

Gintama

(seriál)
TV spot
Japonsko, (2006–2021), 148 h 28 min (Minutáž: 24–26 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Tomokazu Sugita, Daisuke Sakaguči, Rie Kugimija, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Ajako Kawasumi, Bin Šimada (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(371)

Obsahy(1)

Samuraji už nie sú to čo bývali. Najmä potom, čo na našu planétu a hlavne do Japonska prišli mimozemšťania amanto a zakázali nosenie mečov. Jeden „odvážny samuraj“ však stále svoj meč nosí, je to Sakata Gintoki. Jeho spoločnosť tvoria Shimura Shinpachi a mimozemšťanka s ľudskou tvárou Kagura. Spolu tvoria skupinu, ktorá chce zarobiť peniaze. (Hees)

(více)

Recenze uživatele Gogo333 k tomuto seriálu (2)

Gintama (2006) 

No už chápů proč Gintama obsazuje vrchní žebříčky v anime databazích. Na zkoušku jsem si pustil pár prvních dílu a hned mě to chytlo a nakonec jsem dal všech 201 epizod prakticky v kuse a hned najel na Gintama'. Anime je mix žánrů a skoro každý díl je v jiném stylu. Některé jsou scifi řežby, jindy zase romance nebo komedie. Anime paroduje spoustu jiných anime (Naruto, Bleach, Dragon Ball,...), filmů (Alien, Star Wars, Bambi,...), herců (Jackie Chan, M. Douglas,...), knih i samo sebe. Občas se našla epizoda, která mě moc nebavila, ale pak byla nějaká komediální epizoda u které jsem se nedokázal přestát smát a nezábavná epizoda byla zapomenuta. Za mě 90%. ()

Gintama' (2011) (S02) 

Gintama se vrátila a musím říct, že je to snad jěště lepší než předchozí anime. Opět si bere na paškál různé filmy, anime a samo sebe. Rozhodně tenhle návrat legendy za to stojí. ()

Reklama

Reklama