Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osudy zástupce šerifa, zpěváka toužícího po Nashville, bývalého trestance a svobodné matky se proplétají v tomto příběhu o životě malého města. Tommy Carson (Shawn Christian) nepřetržitě pracuje na udržení míru ve městě, ale Donny (John Hawkes), se kterým to jde od desíti k pěti, mu to moc neusnadňuje. Rhett Ryan (Chris Pine) zjišťuje, že touha následovat svůj sen je v rozporu s jeho touhu být se ženou, kterou miluje. Zatímco Samantha (Bre Blair) si uvědomuje, že to, co je nejlepší pro její dceru (Kali Majors) a jejich budoucnost, nemusí být to, co je nejlepší pro Rhetta. (Rea_Z1982)

(více)

Recenze (2)

Lina 

všechny recenze uživatele

Skromný a nenápadný film z prostředí malého amerického městečka s několika souvisejícími příběhy. První z nich se týká právě propuštěného recidivisty. Je bez peněz a svou situaci se snaží řešit s tím málem, co umí, a ne právě úspěšně. Od začátku ho navíc hlídá místní šerif, který má kromě práce i své vlastní problémy. Rozpadlo se mu manželství a on by z něj rád zachránil aspoň vztah s dcerou. Jeho bývalá žena si ale našla přítele, co jí pomáhá se o dcerku starat, a společně plánují odjezd z městečka. Poslední příběh patří chlapci, vlastně už mladíkovi na hraně dospělosti. Rád by něčím vynikl a našel si dívku, brání mu v tom ale ostych a silně věřící matka. Ta ho sice podporuje, jenže mu zároveň často, byť v dobrém úmyslu, sráží sebevědomí. To částečně vyvažuje laskavý otec. Snímek nemá žádné přehnané ambice, ani se nesnaží o zásadní poselství. Spíš je v něm kus obyčejného života, takového, co není pokaždé, jaký bychom chtěli, a přesto může vést k něčemu hezkému. Zajímavé na tomto filmu (a to zvlášť vzhledem k datu vzniku) je jeho obsazení, protože role otce a staršího syna patří hercům, kteří jsou takto příbuzní i ve skutečnosti. ()

Pacalis 

všechny recenze uživatele

Reportáž z malého typicky amerického městečka o rodinných vztazích i nadějích, že se odsud dostanou. Film se mi vcelku líbil, v některých momentech mě i překvapil, což bylo příjemné. ()

Reklama

Reklama