Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na střední škole byli Matt a Ryan nejlepší přátelé. Vlastně víc než přátelé. Po maturitě se jejich cesty rozešly. O několik let později Matt dostává pozvánku na Ryanovu svatbu. A protože jeho city vůči první lásce nevymizely, rozhodne se vrátit do svého rodného městečka a zabránit Ryanovi, aby neudělal největší chybu svého života. Film v roce 2007 natočil režisér C. Jay Cox. Do hlavní ženské role překvapivě obsadil Tori Spelling (Beverly Hills 90210). (jack.hnut)

(více)

Recenze (25)

bourec 

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách jsem byl zralej film vypnout.Obsah filmu na přebalu my totiž nesdělil,že jde o vztah dvou gayů.Nejsem netolerantní a kdo je jak sexuálně zaměřenej mi je jedno.Jenom nemám tyhle filmy rád,stejně jako dramata,muzikály.Nakonec jsem film dokoukal dokonce a co k němu říct.Romantika ve filmu nefunguje vůbec,legrační je jenom scéna z golfu,herecký výkony taky bída,hlavně Tori je prkenná a atˇ je kde chce,tváří se pořád stejně.Takže nakonec s přimhouřením oka za 30%. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Ideální po kapce alkoholu a pro fanoušky Tori Spelling. Jste-li vychován jako Mormon, tak psát a režírovat snímky jako Latter Days (2003, scénář i režie) nebo právě Kiss the Bride (2007, režie) je jistě větší odvaz než Coxovo asi nejznámější dílko, pseudorodinné drama Home Sweet Alabama (2002, r. Andy Tennant). A tak na vás z Kiss the Bride kromě dokonale umělohmotné Tori Spelling (do které jsem se zamiloval už během filmu, v němž vystupuje jako vagón metra - Trick, 1999) kouká díky Coxově přístupu ještě sympatický odstup a nadhled, bez nichž by celý příběh - v gay/bi podání sice originální, ale jinak stokrát provařený - působil jako tuctová skoro komedie, co příliš tlačí na pilu. Ale tou Kiss the Bride není, a to je osvěžující. Kdo chce řachandu s gayi v hlavní roli, ať si raději dá třeba časem prověřenou Mambo Italiano (2003). Nicméně: na začátku filmu jsem chtěl Kiss the Bride dát tak dvě hvězdy (štvali mě vysvalení herci, co nehrajou), pak jednu (hrůzostrašná hudba), pak čtyři (ano, Tori, nemůžu za to), ale nakonec jsou to tři. Herci se rozehráli, na hudbu si člověk zvykne, dobře se při tom večeří a má to čekaný/nečekaný happy end. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V rámci komedií s LGBT tematikou je film Polibte nevěstu dosti podprůměrným, klišé zavánějícím a příběhově velice banálním zástupcem, ve kterém si Tori Spelling zopakovala podobnou roli jako ve snímku Trick z roku 1999 (který byl o dost lepší). Bylo zde pár vtipných momentů, ale zbytek byla stará známá a dosti ohraná pohádka. Zkrátka film, který vyniká tím, jak je jednoduchý a trpí přítomností nevýrazných herců a tuctového příběhu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Lepší než všechny ty přeromantizované sračky o tom, jak láska vítězí a svatba je ten nejdůležitější den života a nejlepší důkaz lásky - není, ani nejdůležitějším dnem, ani nejlepším důkazem..... S Coxem nemám žádné zkušenosti, snad proto mě závěr filmu mile překvapil a jak už tady někdo zmínil, jako velký klad vidím to, že postavy fakt neřeší, jestli jsou buzny nebo heterouši, takže ten film o tomhle zase až tak moc není. A Tori? No, v Beverly Hills mě její role ultranaivní idealistky vždycky strašně srala, ve Scary movie 2 mě naopak strašně bavila, tady je to takový lehký nadprůměr (navzdory faktu, že prostě pořád vypadá, jako by byla celá uměle odlitá z plastu). Měl-li bych si vybrat mezi Polibte nevěstu a Svatbou mého nejlepšího přítele, tak volím Polibte nevěstu, Svatba mi připadala mnohem přeslazenější. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Gayovská červená knihovna 1) "Svatbu mého nejlepšího přítele" leckdo zná. Když pak tomu vnějšímu Diovi ex machina nejde o budoucí manželku, ale o budoucího manžela, máme vše jasné a můžeme si začít hrát. Proč ne? Scénář je stravitelný, provedení vcelku také až na nudné chvilky, kterým se ovšem dokáže vyhnout jen málokterý film._____ 2) Přidejte podívanou na zajímavé chlapy a na do absurdní roviny posunutý katalyzátor děje (přemoudrá Tori Spellingová) a máte docela příjemnou podívanou k čaji a sušenkám. V hluchých místech můžete probrat nejnovějšího milence vaší sousedky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama