Reklama

Reklama

Jalmotdoi mannam

  • Jižní Korea 잘못된 만남 (více)

Obsahy(1)

Il-do je policista, který má syna a nastěhuje se vedle domu svého bývalého přítele Kanga, se kterým 15 let nemluvil. Oba se poprvé potkají u nemocnice, kam Kang vezl ve svém taxíku starou paní a málem cestou srazil Il-dova syna. Záhy na to paní umírá a zanechá po sobě vkladní knížku s vysokou částkou. Il-do je zadlužen a tak se rozhodne si knížku spolu s Kangem nechat, věci se ovšem zkomplikují. Příběh o honbě za penězi, klidem a ztraceném přátelství. (Dragoni)

(více)

Recenze (3)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv každý, kdo uvidí plakáty k tomuhle filmu, musí zákonitě zvracet - včetně mě - musím zaznat, že je to další zářez do příkladů toho, jak se plakátům nedá věřit. Zakázal bych je, společně s trailery, ale to je vedlejší. Je to komedie, vtipná a vcelku skutečná. Často jsem se bavil, děj byl takový, že jsem mu nemohl nic vytknout, a celá ta honba za bohatstvím skončila honbou za přátelstvím. Na plno to určitě není, ale určitě je to jeden z lepších korejských filmů. ()

Reklama

Folpa 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie u které jsem se často zasmál a která se mi celkově líbila. Rozhodně patři k tomu lepšímu z Korejských filmů. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama