Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byeon Gang-Soe je pokorný prodejce rýžových placek. Jeho život v malé korejské vesnici se nezdá ničím rušen, až na jeden malý problém, který se týká žen. Místní dámy si z něj dennodenně dělají legraci kvůli jeho "vybavení". Gang se dozví, že v lese je ukryt tajemný elixír, který by z něj udělal největšího milovníka široko daleko. Proto mu nezbývá nic jiného, než se jej pokusit získat. (topr harley)

(více)

Recenze (5)

tombac 

všechny recenze uživatele

Po letmém zasvěcení do dementní zápletky by si jeden pomyslel, že má před sebou hongkongskou lechtivou úchylárnu typu Sex and Zen... S "uvolňováním mravů" v korejském filmu to není zase tak horké, jelikož tu sice máme zástupy naháčů, nadržených ženských a sem tam nějaká odhalená ňadra, leč soulože jsou cudné a přehnaná explicita tu nehrozí. A jak už tomu u filmů s podobnou tématikou bývá, zábavnost A Tale of Legendary Libido se kroutí jako úžovka mezi samoúčelně trapnými fóry, těmi k popukání, až po bizarní situace (závaží na penisech). Vstřebání tohoto snímku je tak individuální záležitostí... U mě se index zábavy po většinu snímku držel v kladných hodnotách. S blížícím se koncem ho však tradiční dramatizace děje sešoupla dolů. ()

Axiris 

všechny recenze uživatele

Uši rvoucí zpěv, ubohé vtipy střídají ještě horší, to vše završeno zjevením bandy naháčů, kteří nemají v plánu se pobavit (uspokojit přání) pouze s ženami, ale nešetří muže ani zvířata. ()

Reklama

gibbon 

všechny recenze uživatele

S tím, jak odeznívá zlatá vlna korejského filmu, zvoní, zdá se, hrana i tamní cenzuře. A tak v komedii s humorem takové úrovně, že se i každý puberťák při sledování musí zoufalstvím opakovaně mlátit hlavou o libovolné pevné plochy v okolí, aby vydržel "dějové" přechody mezi odhalenými pevnými tvary nadržených vesničanek, jinak ledabyle oděných v dobových kostýmech s kalhotkami a plastovými ramínky podprsenek. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Tak mě Korejci zase jednou dostali a to jsem si myslel, že mám z Koreje i Asie obecně nakoukáno docela dost, abych byl připraven na mnoho (h)různých věcí. Buď to celé byla nějaká, specificky korejská, metafora, kterou jako nekorejec nemůžu nikdy pochopit, nebo, jak také nasvědčují různé ohlasy na webu, režisér to opravdu nezvládl. Nebo možná jen byly úplně špatné titulky (anglické DVD), protože dialogy občas neměly hlavu ani patu. Základ filmu představuje tradiční korejský lidový, zábavný a víceméně pornografický příběh o muži s extrémně velkou potencí (a nejen tou). Jenže z toho skoro nic nezbylo. Shin Han-Sol přidal úplně nový začátek a celou linii s kouzelným vínem, hlavnímu hrdinovi nadělil trauma z dětství (asi i díky tomu se hrdina celý film tváří, jako by mu uletěly včely) a celé to smíchal do podivné směsi trapné a upachtěné sexkomedie (s minimálním množstvím nahoty) a jakéhosi rodinného dramatu (bratr ochranitel, žena mezi nimi) za doprovodu korejských lidových písní v podání nadržených žen z vesnice. Do toho byly náhodně vmíchány WTF scény, kde jsem jen nevěřícně zíral (závěrečný vodotrysk), kroutil hlavou a modlil se, aby toto utrpení co nejrychleji skončilo. Některé části byly tak bizarně špatné, že to snad musel být záměr, některé "exteriéry" vypadaly jako z Krkonošských pohádek (zajíc na střeše chatrče rulez) a postavách pak škoda mluvit. Další výtky nebudu psát, opakoval bych ostatní hodnotitele. Škoda, úplný začátek vypadal dost nadějně. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama