Reklama

Reklama

Frankie

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2006, 7 min

Režie:

Eric Yang

Obsahy(1)

Frankie je mladý chlapec, který si chce přivydělat nějaké peníze. Rozhodne se, že to zkusí u staršího páru v sousedství. Nějakou dobu u nich pracuje, ale pak se pro něj všechno změní. Zjistí, že starší pár jsou dva blázni, kteří ho zajmou, svážou a bydlí s ním, jako kdyby bylo vše v pořádku. (ČSFD)

Recenze (9)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

V podstate o ničom kraťas, zobrazujúci sto krát opozeranú pointu. Nepamätám si, kedy naposledy som videl takúto zbytočnosť. Plytvanie filmového materiálu. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Frankie má novou babičku a dědu, kteří ho k smrti milují. U toho ale já být nemusím. Nudnej a ničím překvapující snímek. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná a rozhodně ne hororová záležitost ohledně únosu dítěte z dosti už dnes klišoidního důvodu. Nebylo zde potřebné napětí a "herci" byli úděsní. I když ten konec nebyl nejhorší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v Americe se to jen hemží samým psychopatem a masovým vrahem, takže není divu, že toto téma je často v hledáčku amatérských režisérů. Jen málokterý z nich se však stane natolik zajímavým, aby si na něj lidé vzpomenuli i za týden. Ani tento není žádnou světlejší výjimkou, protože ho stačí vidět jen jednou. Přes špatnou kameru, přes herecké přehrávání až po nepříliš zajímavý konec, který je všem jasný už od začátku se zde totiž ničeho zajímavého nedočkáme. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Další rodinka magorů, samozřejmě že z Ameriky, která je rájem podobných svinstev. Kraťasy sice bývají plytké, ale u tohohle mi to vyloženě vadilo, stejně jako mi vadil i Frankie a malá syrovost, která kdyby tu nechyběla, hned to mohlo vyznít mnohem lépe. Přesto se o poměrně dobrou atmosféru stará alespoň hudba a přestože to bylo prakticky o ničem, udrželo to mou pozornost až do konce. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytočnosť! Videl som rôzne hlúposti, ale toto je asi to najnepodarenejšie čo by som zaradil do tej kategórie. ()

Reklama

Reklama