Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Doktor Min Ki Seo přijíždí na Blue Island, aby splnil poslední přání své zesnulé přítelkyně. Přála si, aby se za ní omluvil holčičce, na kterou nešťastnou náhodou při operaci přenesla virus HIV. Min Ki Seo postupně poznává sedmiletou Bom i její matku Lee Young Shin, která sama zvládá dceru i dědečka, který trpí Alzhaimerem. Z arogantního člověka se mění na dobrosrdečného a starostlivého muže. (Pethushka)

(více)

Recenze (13)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Něuvěřitelně nádherné a lidské dorama, které musí dojmout i to nejtvrdší srdce. Rozhodně se jedná o jednu z nejkrásnějších věcí, kterou jsem kdy viděla. Bom, Young Shin, doktor Min i dědeček mi budou moc chybět. Obzvlášť herec, který ztvárnil dědečka, by si zasloužil stovky ocenění. Bylo mi ctí dívat se. 5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Není to špatný seriál, ale jako film by to bylo mnohem lepší. Přijde mi, že se to celé skládalo z vata-vata-vata-vata-vata-zajímavá scéna-vata-vata-vata-vata. Je to sice smutný, ale i tak mě to za srdce moc nevzalo, herecké výkony ani postavy nebyly moc zajímavé a celkově se to celé pohybovala v rámci průměru a přiznám se, že jsem některé scény přeskakovala, protože mě nudily. Nebudu to nadhodnocovat, jen protože tam je holčička, co má AIDS, a ona i celá její rodina to mají těžký. Podání mi nesedlo, jak jsem říkala, být to film, určitě by to byla pecka, ale takhle je to nedochucená řídká kaše. Navíc mně děsně lezlo na nervy, jak ta holka bulela. Hodně hodně slabé 3*.) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Bože můj..., miluju anděla ahjussiho, miluju Bom a její mámu, miluju dědečka a dala bych si čokoládový koláček. Víc takových příběhů, které musí rozpustit i kámen. Víc seriálů, kterým věříte od první do poslední minuty, protože to všechno se může v životě stát. Co může... takových příběhu jsou kolem nás stovky, stačí se jenom rozhlédnout. Tady se nedá nic psát, podívejte se na to sami. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Sorry, ze som svojim hodnotenim znizil celkove hodnotenie o 3%, ale mna to vôbec nechytilo. Asi mam prilis tvrde srdce. ;-). Po 1st Shop of Coffee Prince a Snow Queen je to tretie dorama, ktore som videl a uz je definitivne jasne, ze tento zaner mi nesedi. Nie je to tym, ze by som nemal rad romantiky. Videl som kopu korejskych melodram, ktore ma dojali k slzam, ale ich serialy ma nudia. Na jednej strane sice pridu so zaujimavym nametom, ale na druhej strane je casto tak chatrny, ze by vystacil iba film. V serialovej podobe je neskutocne natahovany tym najprimitivnejsim sposobom. Postavy sa neustale bavia o banalnych malickostiach, ktore nikam neposuvaju dej. Rozhodne mi tu chybaju nejake poriadne podzapletky, ktore by ospravedlnili spracovanie do 16 dielov, ked by sa to v pohode dalo spracovat do 2-3 dielov a o nic podstatne by divak neprisiel. Ale ako tak vidim nadsene ohlasy od neznejsieho pohlavia, tak na cielove publikum to napriek spomenutym nedostatkom dokonale funguje. Aj ja by som sa rad nechal dojat, ale asi do cielovky nepatrim. 5/10. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Děkuji, že jsem tohle mohla vidět. Absolutně nejlidštější a nejcitlivější.. Miluji OST a herecké obsazení a prostě plakala jsem. :)......................... ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Kdyby tímto způsobem vychovávali své děti všichni rodiče, tak by na světě bylo mnohem lépe. Nádherný lidský příběh s perfektně zahranou maminkou " Hyo-jin Kong ", která na mě po herecké stránce působila přímo božsky. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání při tom vysokém hodnocení zde, končím po 6. části. Předně celá zápletka působí až příliš uměle a nereálně, ale to by ještě nebyl takový problém, to se týká více seriálů. Nicméně několik dílů jsem čekal kdy mne celé dění osloví. Marně. Mnohé "zábavné" vsuvky včetně dědy na mne moc nepůsobily, snaha o emotivnost je až příliš okatá, některé situace přespříliš vykonstruované, zkrátka u srdce mne to nechytlo i díky slabým vedlejším postavám, tudíž půjdu v hodnocení proti proudu. Věřím, že sledovat by se to nějak dalo, ale tu vůli pustit si ještě další díl už jsem po 6. části nenašel. ()

elea 

všechny recenze uživatele

Jedná se o korejský seriál! Dr. Min Ki Seo jel na ostrov Blue, aby splnil poslední přání své zesnulé přítelkyně. Jejím přání bylo, aby našel svobodnou matku Lee Young Shin s dcerou, která by nakažena virem HIV a omluvil se jí. Lee Young Shin se kromě nemocné dcery musela starat o nemocného dědečka, a v životě to neměla vůbec lehké. Ovšem se svým osudem se smířila a postupně si vytvořila určitý vztah k doktorovi, ktery se jí snažil pomoci, protože se cítil být vinen z dávné nehody. ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

Krásny príbeh, naozaj nádherný seriál.. Bom bola úžasná a scény s dedečkem pobavili. Záver bol veľmi pekne vymyslený. Komapseumnida na mna v celku pôsobil príjemne a musím sa priznať, že mi bude chýbať. Teda odomňa jednoznačne plné hodnotenie : )) ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Trochu hodně mě to minulo, ale to neznamená, že to není dobré. Jsem rád, že hereckého přehrávání zde bylo minimum a to jen u pár vedlejších postav. Co se malé Bom týče, tak ta mě nepřestávala překvapovat. Už jen pro její herecký výkon stojí za to tento seriál vidět. Nic nepředstírala, nepřehrávala, bylo vidět, že si to užívala. Vyzařovala z ní neskutečná energie. ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Byla mi čest dívat se na toto dorama, až je mi líto, že to skončilo.. Neskutečné.. nemám slov, pro mě je tohle dorama srdeční záležitost.. Lidské, milé, smutné, kouzelné. Nejvíce mi přirostla k srdci Lee Bom, tu si podle mě zamiluje každý, kdo ji v tomto dorama uvidí..Herci by si zasloužili ocenění hlavně dědeček, Lee Bom, anděl ahjussi a Young Shina..:-) Nemám co vytknout, prostě moc pěkné :-) ()

lusota 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, kdybych měla seriál dopodrobna rozpitvat z hlediska uměleckého a světové kinematografii přínosného, asi by to na tak vysoké hodnocení nebylo, ale proč se někdy nenechat unášet dojemným příběhem, příjemnými obličeji a nepřemýšlet nad tím, jestli je to, na co se dívám, dost art a cool??? Komapseumnida mě velmi bavila, na přehrávání Korejců si začínám zvykat a SPOILER nadšeně musím zkonstatovat, že jsem fakt ráda, že Anděl zvítězil nad Čumílkem. ()

vercinek 

všechny recenze uživatele

Velmi se mi líbila ta nehonosná atmosféra, a zvlášť prvních pár epizod, kde jsem čekala že ten "ahjussi" zaujme trochu jinou polohu směrem k Bom, do té doby bych dala nejméně 4*. V zásadě je to opravdu milé a dojemné dorama, ale poněkud prvoplánovaně zpracované.. Hodnotím takto káravě pouze vzhledem k vysokému celkovému procentu.Prostě ne jen proto, že je zde obsaženo tolik srdcobolů, musí nutně znamenat že člověk nemůže jinak než dát za plno.. ()

Reklama

Reklama