Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sin Mi Su je mladá kreativní pracovnice reklamní agentury, která touží po jediném - mít bohatého a vlivného ženicha. Udržuje si proto kolem sebe několik potenciálních manželů a pro každého z nich hraje jinou osobnost. Od dokonalé a mírně naivní dívky pro bohatého podnikatele až po neúnavnou sexy tanečnici pro nadějného mladého rappera. Jenže Mi Su tuto hru provozuje tak dlouho, až se věci začnou komplikovat. (Sykon)

(více)

Recenze (6)

Eriol 

všechny recenze uživatele

Šin stojí bohužel na pomezí - na romantický film je v ní příliš málo seriózní (ne přehrávané) romantiky a na komedii je tu zase trochu málo humoru. Vše zachraňují herci, kteří jsou výborní a hlavně skvěle typově obsazení. Více humoru a jiný konec... a byl by to perfektní film. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Prakticky naprosto průměrná korejská komedie o podlosti žen, které se chtějí vdát za bohatého muže. Celkem příjemná, i když občas stupidní záležitost, ale párkrát jsem se i nasmál docela slušně. I když Han Ye-seul není pro mě žádná krasavice, tak do role pěkně sedla. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, mohlo by být i hůř. Takhle je to "jen" nudné a nepříliš vtipné pitvoření hlavní hrdinky na kameru. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jistojistě krok vedle. Komedie by měla být vtipná, v romantickém filmu by ústřední dvojice měla být alespoň trochu sympatická. Bohužel se nekoná ani jedno. Nenašla jsem tu jedinou vtipnou scénu, a přestože 'jeho' bych ještě zvládla, ta ženská byla něco tak neskutečně prolhanýho, vypočítavýho a povrchního, že jsem nestačila zírat. Podle tohohle filmu existují jen dva druhy žen: mrchy jako hlavní hrdinka a pak ty co jsou "pure and innocent" tak moc, že jeptiška vedle nich vypadá jak zhýralec. Takhle stupidní škatulkování projde u dobré komedie, tohle ale není ani špatná komedie. Takže skoro dvě hodiny sledujeme Mi Su, jak se snaží kličkovat ve vlastní pavučině lží a jak je z toho úplně vyčerpaná (fakt chudinka). Pak se dozvíme, že to vlastně není její chyba, protože SPOILER: dostala v minulosti kopačky. Ten konec pak už jen podtrhl zbytečnost celého předchozího děje. ()

Reklama

Reklama