Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kombinovaný hraný a loutkový televizní film pro děti zpracovavající známý literární námět o dobrodružstvích dřevěného panáčka. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem verzi tohoto dřevěného chlapečka od Walta Disneyho a už mám tedy zmáknutou i tu naši hranou s Peškem. A obě verze jsou zcela odlišné. Ikdyž je film černobílý, tak super kvalita a narozdíl od kreslené verze, tady byly mnohem propracovanější dialogy. Obzvláště cvrčkovi moudra, které by si malé naivní děti stejně jako byl ten dřevěný chlapeček měly vzít k srdci hned napoprvé. A chlapeček zažil opravdu hodně dobrodružství na rozdíl od kresleného kde se ten děj výrazně zkrátil. A jinak jsem byla hotová z dabingu Filipovského. Jak začal dabovat toho Funése, tak mě jeho hlas nějákým způsobem přirostl k srdci. Takže za mě moc milá pohádka pro děti. Jinak se mi od té verze od Dysneyho líbila ještě ta krásná úvodní písnička When you wish upon the star. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jednoduchá loutková (navíc "provázková") pohádka o Pinocchiovi. Ale opravdu jen na ten první. Je nehorázně laskavá, moudrá, vtipná i napínavá. Tu laskavost tomu dává tatínek v podání Ladislava Peška. A ač se to nezdá, není jen pro děti. ()

Reklama

Reklama