Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byli jste v minulosti lůzr a postupem času jste pochopili, že Váš dosavadní život neměl smysl a budete ho muset změnit? Tak se Vám tenhle film bude zaručeně líbit. Mně se to líbilo, moc. Vyhazovači měli grády, výborný příběh a každá ta postava tam nesla osobní životní břímě, které máme každý z nás. Bylo to opravdové, zajímavé a nenechalo mě to vydechnout a už vůbec mě to nenechalo učit matiku, což jsem si během sledování tohoto filmu představoval. Velice dobrý film, včetně samotných herců, které moc neznám, ale po tomhle filmu si jich znovu a rád všimnu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZABIL JSI NĚKOHO, TAK SI TO ODSEDÍŠ!“ Ale tak jednoduché to nebylo. Vezmu vás zpátky 12 let do minulosti. Povím vám o tom, jak se můj život navždy změnil..... Danny je obyčejnej chlap. A musí zjistit, že věci vznikají 2x. Jednou v hlavě a pak ve skutečnosti. A taky se přestat skrývat, utíkat před strachem a začít bojovat! Nic není skutečný, dokud nejsi vyhecovaný! K filmu budou mít blíž ti, kteří si prošli stavy úzkosti a měli z něčeho opravdu strach. Ale netýká se to nás všech? Nic nevadí, že se jedná o vyprávění celkem podrobné. Má tah na ,,kasu“ a je drsné jako prostředí, ze kterého vzešla jeho nová ,,rodina“. Danny není dokonalý, ALE KDO Z NÁS JE? V tomto filmu je mnoho pravdy. Pro obyčejný chlapi. ZŮSTAŇTE BEZE ZMĚNY, NEBO SE VYVÍJEJTE.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci být drogový dealerem. 2.) Myslím, že Coldrex vyléčí všechno. 3.) Shi Su Xi je váš kámoš. 4.) Zjistím, proč je lepší se začít rvát s hromadou cihel za zády. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Stylem vyprávění se to určitě posunulo o level výš, jinak některý scény byly až příliš vyhrocený a co mně hlavně nesedlo a to určitě ovlivnilo moje hodnocení, byla naprosto nesympatická hlavní postava Mel Raida. Konec filmu dobrý a hodnocení taky, zkrátka jako ve škole za tři. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Nemastné - neslané"... takto si kódex "vyhadzovača" rozhodne nepredstavujem... náznaky, ktoré tuna padli sú chabé. Prečo si začal boxovať? Pretože ma v škôlke bili a ja som sa chcel naučiť brániť... oóo aké geniálne. "Kuju" sa tu konšpiračné teórie, začína prevladať chaos, obavy, strach a nová rodina začína upadať... a v tom príde on, môjho srdca šampión! Snaží sa napraviť čo sa dá, ale pozor!... nie všetko je pravda. Tlieskam... nič viac len priemer 5/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, být 12 let ve vězení? To já sice nevím, ale možná vám dá odpověď na tuto otázku právě Clubbed. A nejen to, taky se dozvítě něco o tom, jaké je to, být vyhazovačem na diskotéce plné dealerů a nechutných alkoholiků. Jo? Že to znáte? A co box? Co vám říká box? Jo, taky tu o něm padne zmínka. Taky se tu mihne nějaký ten mafián a ... už vám nebudu kazit zážitek ze skvělého filmu, kterým Clubbed bezesporu je. Podbarven parádní muzikou a zastoupen vynikajícími hereckými výkony... 80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama z prostředí vyhazovačů jednoho britského klubu, do kterého se vinou tíživé situace dostává obyčejný muž aby se ze začátku naučil bránit a bojovat aby později zjistil, že se zapletl do něčeho mnohem vážnějšího než je pouhé vyhazování ožralů. Z daného tématu mohlo vzniknout působivé akční drama ale režisér vytvořil pouhopouhý průměr, ve kterém se drží hodně při zemi. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale jinak skvělá anglická gangsterka z prostředí klubu a jeho vyhazovačů. Samozřejmě se zde nabízí srovnání s filmy Guye Ritchieho, které jsou podle mě ulítlejší a zábavnější. Clubbed na druhou stranu je přesvědčivější. Povedný film, který si zaslouží vaši pozornost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic nového pod sluncem, ale příběh je je vyprávěn moc pěkně a v závěru hezky graduje. Herecké výkony jsou na vysoké úrovni a tak celkově je to velice slušná filmařina. Mel Raido je taková britská verze Steva Carella. Líbilo, fock ya! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Rozjezd velice vlažný, konec to malinko zachránil. Nicméně to nebyl nijak převratný film, jednou a dost. Colin Salmon - sympaťák. CZ dabing hlavního hrdiny špatný. 58% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

S čím menšími očekáváními film zhlédnete, o to větší překvapení to bude. A že jsem moc nečekal, tak jsem si to vychutnal. Jediné, co mě na celém filmu trochu vadilo, byla až hudba ála 80. léta na konci, Ten malý kousíček těsně před titulky. Nějak mi tam nesedl, kdyby dali rovnou titulky a tuhle vsuvku vypustily, bylo by to ode mě za 5 *. Takhle jenom za 4,95 * :) ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sympatická jednorázovka. Síce s klasickými filmovými zvratmi a moralizujúcimi úsudkami jednotlivcov, ale poteší tá zdravá nenásilnosť, akou nám odkrýva inak priemernosť ambícií. Colin Salmon ako motivátor prekvapivo "bezchybičky" - teda ako postava, dobre napísaná. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Focken man! Aia? Británie někde severněji - drsná a syrová jak umí být jen tam. Se všema hnusnejma vylízancema co svět zrodil. Někdo se s nima musí vypořádat. Tak si nasaď masku. Adrenalin is focken pissing in my vains. FOCK YAAAA!!!! Brutální ukázka lidské blbosti, agrese a hlavně hnusné krutosti. Srdce mi z toho poskočilo až na 100% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi nenápadný a malý film. Zaváňa gangsterkou, atmosféru na to má. Nečakal som od filmu takmer nič, ale nakoniec som sa slušne pobavil, takže mám radosť. Herci neznámi, ale hrali slušne. Príbeh neponúka priveľa, ani nič nové, ale rozhodne nie je na zahodenie. Miestami kruté, až surové. Bohužiaľ je to predsa len film na jedno pozretie. 68% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Britské "gangsterky" mají v sobě zvláštní a pro diváky velmi atraktivní náboj. Není žádným tajemstvím, že většina těchto filmů je neskutečně stylová a vysoce zábavná. Clubbed se vydává, ale trochu jinou cestou. Cestou uvěřitelné záplatky a až děsivě reálného příběhu. Nahlédnutí do podsvětí není možná tak cool jako ve snímcích Guye Ritchieho, ale to rozhodně není mínusem. Celkem tuhá atmosféra, kvalitní herecké výkony spolu se slušným scénářem dělají (nejen) pro fanoušky žánru z Clubbed velmi kvalitní podívanou. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Příběh není ničím nový a originální a britové pohodné existence jako je Danny zpracovávají velmi často. V tomto případě vše ale velmi dobře funguje. Herci pro mě nejsou známí, ale skvěle fungují a doplňují se. Díky úvodu, který vám prozradí jak to dopadne si možná řeknete, že už vás ten film nemůže překvapit a jen čekáte co přesně se bude odehrávat, kdo koho zmlátí, atd..., ale naštěstí závěr vám vše vynahradí a tohle mám u filmů snad nejraději..... **** ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Mít strach není nic za co by se člověk měl stydět. Jak ale v sobě najít odvahu a získat sebevědomí? Chce to jen mít kliku a být v pravý čas na správném místě. Box nebo práce vyhazovače, v obojím si člověk může vyzkoušet své schopnosti. Všichni čtyři pánové v hlavních rolích byli sympaťáci a moc ráda jsem opět po delší době viděla Colina Salmona,kterého znám z mé oblíbené série Hlavní podezřelý. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený britský snímek o tom, že pár hajzlů zbije otce před zraky své dcery, načež se ten rozhodne, že se naučí bít. Seznámí se s trojicí vyhazovačů a ti jej zasvětí do tajů boje. Tak k obecné kostře filmu. Když jsem v úvodu naznačil, že tento film je velice povedený, myslel jsem tím, že bude samozřejmě nejen o tom, co jsem v prvních dvou větách naznačil. Seznámíte se s charaktery postav jednotlivých vyhazovačů a to stylem vyprávění. Tedy stylem úspěšných britských (ale i amerických) krimikomedií. Na mysli mám především filmy Guye Ritchieho nebo bratrů Coenových, taky film "Formula 51" a dalších jim podobných. Seznámíte se také s rodinným životem hlavního hrdiny a z prostředím anglické nižší střední třídy. Film je velice poutavě natočen, má spád a jedno nečekané rozuzlení. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působil již od začátku děsně amatérsky, přesto se mi líbil styl vyprávění i samotný příběh. I když podobných příběhů se stejným námětem už tady bylo požehnaně, tak Vyhazovači mají něco do sebe, co mě nutilo se dívat pořád dál a dál. A nakonec jsem toho nelitoval, protože závěr jsem opravdu takový nečekal a mohu říct, že mě i malinko dojal. Herecké obsazení bylo kvalitní (především Colin Salmon), až na samotnou hlavní postavu (bohužel), ta mi byla hodně nesympatická. Dialogy byly někdy dost zavádějící, jednoduché a nic neříkající, ale nikdy ne trapné. Celkový dojem z filmu po shlédnutí jsem však měl lepší, než jsem očekával a minimálně jednou stojí za to Vyhazovače vidět. Nejde přímo říct, že by se jednalo o motivující film - jsi nula, tak se sebou něco dělej. Ale svým způsobem v tom někdo motivaci vidět může. Jen pochybuju, že by bylo možné změnit povahu člověka natolik, aby se z celoživotního posránka, který pořád jen před něčím utíká, stal za pár dní bijec. Lidi se mění, ale povaha se jen tak změnit nedá, člověk to musí mít v krvi. Prostě jsem to hlavnímu hrdinovy vůbec nevěřil. Závěr je určitě na pět hvězd, lépe by se s danou tématikou zvládnout nedal. Ale hodnotí se celý film, kde už to není tak působivé. Ale váhám, protože tři jsou málo a čtyři zase moc. :) Dám ale slabší 4 s tím, že si to možná někdy v budoucnu rozmyslím. 70% ()

Reklama

Reklama