Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Veľmo veľké prekvapenie u tohto filmu! Nečakal som to! Skvelý námet a aj spracovanie tej doby s doprovodnou hudbou a geniálnymi dialógmi dodávajú tomuto filmu šmrnc. Charizma hercov s technickou dokonalosťou, ktorá i keď budí dojem nízko rozpočtového divadla, a záverom potvrdzujúci anglickú genialitu v kriminálnych filmoch je proste pecka! 90% ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Focken man! Aia? Británie někde severněji - drsná a syrová jak umí být jen tam. Se všema hnusnejma vylízancema co svět zrodil. Někdo se s nima musí vypořádat. Tak si nasaď masku. Adrenalin is focken pissing in my vains. FOCK YAAAA!!!! Brutální ukázka lidské blbosti, agrese a hlavně hnusné krutosti. Srdce mi z toho poskočilo až na 100% ()

Reklama

stephano 

všechny recenze uživatele

Ke konci hrozná nuda. Otřesní herci hlavně Starky. A gangsterka to není spíš nechtěně vtipný pokus o ní. Hlavní hrdina má hezký hlas, ale tady jeho herecké umění končí a scéna s cihlou je jak z francouzké komedii z Belmondem. A to to celý má bejt natočený vážně to by se musel režisér trochu inspirovat např Martinem Scorsesim nebo jemu podobným. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nepročíst si profil filmu před zhlédnutím, tak si myslím, že se jedná o dílo maestra Quentina Tarantina. Podobné filmy mám hodně rád, v tomhle mi však chybělo rozšíření hlavního příběhu a promakanější ukončení. V některých scénách mi snímek hodně připomínal (o třídu lepší) Fight club. 73% ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Příběh není ničím nový a originální a britové pohodné existence jako je Danny zpracovávají velmi často. V tomto případě vše ale velmi dobře funguje. Herci pro mě nejsou známí, ale skvěle fungují a doplňují se. Díky úvodu, který vám prozradí jak to dopadne si možná řeknete, že už vás ten film nemůže překvapit a jen čekáte co přesně se bude odehrávat, kdo koho zmlátí, atd..., ale naštěstí závěr vám vše vynahradí a tohle mám u filmů snad nejraději..... **** ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama