Reklama

Reklama

Falco

  • Rakousko Falco - Verdammt, wir leben noch! (více)
Trailer

Životopisný snímek o největší rakouské hvězdě populární hudby: dramatizace života Johanna Hölzela známého jako Falco. Filmová kronika Thomase Rotha popisuje Falcovy začátky na vídeňské hudební scéně, jeho sólový vzestup s “Der Kommissar,” mezinárodní průlom s písní “Rock Me Amadeus” (první píseň od německy mluvícího interpreta, která se stala hitem #1 v USA), jeho bouřlivý osobní život, plný drog a rodinných trablů, až do jeho smrti roku 1998, kdy v Dominikánské republice narazil se svým vozem do autobusu. Manuel Rubey z rakouské hudební skupiny Mondscheiner zde ztvárnil tuto popovou hvězdu s rychlým životem, která sice zmizela ze světových pódií, ale ve své rodné zemi zůstává velikou postavou. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

Pamatuji si kdy mi pujčila moje spolužačka na základce časopis Bravo a já jsem v tom časopise našel článek o smrti Falca v té době v roce 1998 mě to nak nebralo ale tak po roce 2000 se mi začaly některé pisničky od falca líbit a jakmile jsem uviděl upoutávky na tento film musel jsem ho za každou cenu vidět...vskutku dobře propracovanej životopisný film bohužel se špatným koncem.dodnes se vydávají CD z Falcem která má stále jinou hudbu různé mixy či symphonii tudíž Falco stále žije ale už jen v ušich posloucháčů

nedivak

nedivak (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím někdo, kdy bude Falco k sehnání v ČR na DVD? Díky.

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

ano, po krvopotnom patrani som to neako zistil,to je skvela piesen,a ako som sa docital,ta piesen bola vydaná az po smrti tohoto rebela. Inak,opakujem dobre,dobre natoceny film

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

Skvelý film. Nevie niekto názov pesničky ,ktora je vo filme na konci,ked zacinaju titulky? To je podla mna spolu z Amadeusom,jeanny najlepsie od Falca. Poradte !!!!

nisha

nisha (hodnocení, recenze)

Na www.titulky.com už se můžete proklikat minimálně k odkazům na stažení českých titulků!!!:)

Ladan7

Ladan7 (hodnocení, recenze)

No jo...ty titulky jsou pech!!! do je sežene tak tomu dám princeznu a půl království!!!:D

nisha

nisha (hodnocení, recenze)

taktez shanim titulky, ceske nebo aspon anglicke, nenasel by se nejaky odvazny a zdatny nemcinar..? =((

Ladan7

Ladan7 (hodnocení, recenze)

Nevíte pls kde bych ho mohl stáhnout? Hledám jak můžu ale na netu to nikde není....:(

dave14

dave14 (hodnocení, recenze)

nema nekdo k tomuto filmu anglicke, nebo ceske titulky?? nemuzu je nikde najit =(

PeterB.Bär

PeterB.Bär (hodnocení, recenze)

na tento film se velmi těším, snad mě nezklame. navíc přijde do kin na moje narozeniny. osud. falco über alles!

Pussycat18

Pussycat18 (hodnocení, recenze)

Tenhle člověk mi kdysi změnil život...na tohle dílko se obzvláště těším a doufám, že to bude stát za to, stejně jako život a dílo Johanna Hoelzela!

cure

cure (hodnocení, recenze)

som zvedavy. triller vyzera zaujmavo a falcov zivot bol dost zaujmavy, ktory priamo volal po spracovani. z coho mam obavu je vyber hlavneho protagonistu, ktory falca ani len nepripomina a to si myslim, ze bude v zivotopisnom filme najvacsi problem, napriek tomu, ze sa ho snazi napodobnit aspon pohybovo, gestami, ale ....... no sak uvidime.

Reklama

Reklama