Reklama

Reklama

Vánoční vrah

  • USA The Merry Gentleman (více)
Trailer

VOD (1)

Jistá žena se vymaní ze vztahu plného násilí, aby začala nový život v novém městě. Tam naváže podivný a ironický vztah s nájemným vrahem se sebevražednými sklony (o čemž ona neví). Jak se příběh začne rozvíjet, vstoupí mezi ně unavený detektiv se zálibou v alkoholu a vznikne tak velmi neobvyklý trojúhelník. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina neřek skoro ani slovo (líbilo se mi to? lezlo mi to na nervy? ... od obojího trochu) a hrdinka mě okouzlila svým přízvukem. Příjemně mě potěšilo to poklidné tempo a velmi pěkná hudba. Vůbec bych se nezlobila, kdyby to bylo ještě o něco delší. (A jen tak bokem, při pohledu na M.Keatona jsem se neubránila myšlence ... ten nám trochu zestárl a vůbec to není špatné) ()

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které v našich končinách nezná téměř nikdo. Přitom by tento snímek byl o vánočních svátcích příjemnou změnou vedle klasických televizních pohádek jako Pretty Women a Mrazík. Jak je u Michaela Keatona zvykem, tak kolem jeho režijního debutu nebyl příliš veliký humbuk - nejspíš o něj, ani sám režisér, nestál. Vznikl tedy nenápadný a o to příjemnější snímek. Vše je tak přirozené, ikdyž je hlavní představitelka doma bita svým mužem a hlavní představitel je nájemný zabiják se sebevražednýma sklonama. Z filmu si neodnesete nic kromě dobré nálady. Zjistíte, že o Vánocích nechcete být sami a pravděpodobně s úsměvem debila pujdete nazdobit stromeček. Kdo zažil nějaký vánoční románek a lásku, musí film docenit. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi atmosféra, taková ta odosobněná kamera, pozoruhodně hrané piano, a cenil jsem, že někdo ukázal, že jsou policajti také debilové a násilníci a nikoliv hrdinové doby. Ale: Rozumím týrané manželce, že uprchne, ale měl by mi někdo vysvětlit motivy profesionálního vraha k vraždám. Měl by mi někdo vysvětlit konec, protože mu vůbec nerozumím, měl by mi někdo doplnit, proč si hlavní hrdinka připadá, že sice utekla, ale už aby utíkala dál? Ale otravové se najdou všude a nelze jen utíkat a tajemství přítele jen někdo hádal, ale nic neprokázal. Nakonec je z toho zklamání a rozpačitost. 45% ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh o zvláštním vztahu dvou spřízněných duší, které nosí dvě zcela jiné osobnosti. Právě příběh, jak byl vystavěn a jeho vyznění, včetně nedotaženého konce, mne nenadchnul a nepřesvědčil. Některé jednotlivé pasáže a dialogy ale byly tak krásné a vtipné a Kelly Macdonald tak nádherně přirozená, bezprostřední, krásná a milá, že ty čtyři hvězdičky prostě dát musím. 70 %. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režisérsky debut M. Keatona, ktorý sa dá považovať za dobrý. Filmová dráma má svoj potenciál, avšak na druhej strane chýbal piaty element pre ten nadpriemernosť. Z hereckej stránky M. Keaton je dobrý, ale tu jednoznačne dominuje K. Macdonaldova. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama