Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Původní televizní seriál, volně navazující na první řadu, která byla natáčena původně pro polskou televizi v Bielsku-Biale. Po skandálním zásahu katolické církve se však v rodném Polsku vůbec nevysílala. Pořad publikuje internetová televize Stream.cz. (ČSFD)

Recenze (125)

bloom 

všechny recenze uživatele

"Ještě jednou Vám chci poděkovat, pánové, a vyjádřit svou vděčnost a velikou spokojenost, že jsem měla tu čest s tak vynikajícím kolektivem. A jako poděkování, pánové, jsem si dovolila zanechat na vašem oddělení lahvinku. Parkanová Vlasta. Vděčná." No pravdou je, že většina scén bez Čtvrtníčka a Poláška je lepších. Už jsem se jich možná trochu přejed. Dialogy mezi okresním gynekologem Viktorem Čudákem (Jiří Lábus) a primářem Káďou (Robert Nebřenský) možná nejsou tak vtipné, ale díky oběma protagonistům se u nich smějete. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gynekologie 2 už nějaký čas koluje na internetu a já se u toho nikdy nezasmál. Zdá se mi, že neskutečně těží ze Čtvrtníčkova výrazu, i když se tam zas tolik neobjeví, ale i tak se opravdu málokdy zasměju. Opravdu jediný díl, který je tak zamotaný, že by ho nerozmotali ani sestry, které zamotali Rodinné pouta, s názvem Pysky možná trochu stál za to, ale jinak je to vcelku trapná nezáživná kravina, u které jsem opravdu a jenom chtěl sledovat Čtvrtníčka, a ten už mi popravdě začíná lézt silně na nervy. (1/10) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice se nejedna o buhvico, ale na vicemene amaterskou zalezitost to je natoceny nadprumerne, herci jsou paradni a sem tam nakej ten opruz nebo traparnu a fakt, ze to je vicemene o nicem vynahradi nakej paradni for, vetsinou i drobet drsnejsi, takze se celkove u toho da slusne pobavit. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za pár slabejch dílů,ale naopak ty ostatní sou parádní. "Prej byl ňákej průser na fakultě, že ste jako hajlovali nebo něco.." "Já fakt nehajloval strejdo!" ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ty díly byly hodně slabé a nestály za nic, naštěstí tenhle "seriál" má vzestupnou tendenci. Některé díly a hlášky jsou prostě bombové!! Vypadáte jako by vám ulétly vejcovody! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Nepodvážeš vejcovody bližního svého ! '' --- Kdo zná pány Nebřenského, Čtvrtníčka, Daniela, Poláška, Tučka atd.. ví že je to zvěř :-) ( v pozitivním slova smyslu) od které může očekávat cokoliv. Jejich humor je dosti odlišný od mainstreamového humoru kydaného na nás do úmoru převážně z Tv produkce pánem Donutilem, různými normalizačními televarieté, kouzelníky kteří možná přijdou apod... Pánové jsou originál a kdo to nebere ať nekouká na cokoliv s nimi natož na tento seroš, který je už místy opravdu lehounce za hranou. Upřímně, jen hádám co Petra Čtvrtníčka vedlo k napsání scénáře k tomuto seriálu, ale odhaduji, že to byl jeho takový přetlakový ventil. Ventil za ty všechny nemocniční seriály v čele s Nemocnicí na kraji města a mám dojem, že tam občas zavání i vzpomínka na Okres na severu - už jen podle nezaměnitelného jména vedoucího funkcionáře Lexy (tam hraném Mixou aby se to nepletlo :-). Netvrdím, že vám hrozí potrhání bránice, ale pár dílů bylo docela vtipných. Užívám si tam hlavně Nebřenského, kterého mám moc rád. Díly jsou krátké tak akorát a komu něco uteklo, je tu zvučný hlas Alfréda Strejčka, který divákovi připomene důležité události z dílu předchozího, přesně tak aby byl na gynekoligckémm křesle v obraze. :-) Dvě roušky. * * ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Není to taková kravina, aby mě to bavilo. Zároveň to není tak dobré, abych se u toho nudil. Humorná slova prošla mýma ušima, mozek je správně dešifroval, ale v srdci se pro ně úložné místo nenašlo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabší díly (především zezačátku) střídají poměrně vydařený (cca od desátého dílu)... takže to hned nevzdávejte! :-) ale ve výsledku pořád podprůměrná zábava... 40% ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Ubohý seriál, který sází na hlavní protagonisty Čtvrtníčka a Lábuse a zásobí diváka hromady neskonale trapných vtipů, které jsou neustálým recyklováním jednoho tématu... ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

20% - Hloupost a slaboduchost, která naprosto postrádá jakýkoliv mně blízký humor. Nebýt Čtvrtníčka, je to odpad... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +sešla se tam dobrá parta herců -není to vtipné, ani moc sprosté, nejsou tam holky :-)/// Vhodé tak možná jen na Stream. Čekal jsem od toho mnohem víc. Nejen po stránce vtipu, který tady je hodně skromný, ale i po strance nápaditých scének, kterých se tu skoro nedočkáme. Nudil jsem se./// Celkem 30%/// ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, je to dost blbý. Ale mně se to i přes tu pitomost líbilo. Asi i kvůli hercům a té bezelstné nenáročnosti... 80% ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevtipný seriál. V druhém díle polovinu stopáže zabere citování klasického výroku primáře Sovy, to už mluví samo za sebe. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že 4* jsou trochu přehnané, ale já se u toho opravdu celkem bavím. Herci mi přijdou vtipní a některé hlášky jsou opravdu super, škoda že scénáře to nemá trochu propracovanější, je tam cítim potenciál. ()

Reklama

Reklama