Reklama

Reklama

Není úniku

  • Německo Lebende Ziele (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho horkého letního dne se jinak všední život Claye Bidwella promění v peklo. Jeho nejlepší přítel Earl přijde na to, že Clay udržuje poměr s jeho manželkou Amandou. Pomsta podvedeného přítele je velmi působivá: Earl se zastřelí před Clayovýma očima a nastraží všechno tak, aby byl jeho přítel podezírán z vraždy. Clay v panice odklidí mrtvolu a předstírá nehodu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Cushing 

všechny recenze uživatele

Krimiarťák, který doufám dojde časem ocenění. Nádherná fotografie, slušná režie, odkazy na producenta-filmaře až příliš zjevné, ole ok, proč ne. Taky přitažené za vlasy, ale fun all the way. Přesně ten flák, který chci vidět v televizním Americkém nezávislém létě... kdyby ještě v debilní ČT fungovalo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak já nesouhlasím s tím, že by to byl vyloženě špatný film. J. P. a jeho protivník Vince V. jsou dobří herci. Oba to hrají moc dobře. Ten začátek je trochu kostrbatý, ale s těmi vraždami napětí přibývá. Diváka zajímá, jak to vše dopadne. Nicméně, že bych měl pusu od ucha k uchu se říct nedá. Jako komedie tedy snímek neobstojí. Jako drama by to už ale šlo. A u toho bych zůstal. Na thriller je totiž film až moc pomalý a rozhodně vám napětím nebude drásat žíly. Děj zkrátka běží. Ale že by jste byli u vytržení a nemohli si napětím zajít ani na záchod, aby vám neutekla ani minuta a vy nepřišli o nic důležitého, tak to asi nebude. Díky hereckým výkonům, krásným herečkám, ale to je pouze vtípek, a docela zajímavému příběhu, u nějž vás docela zajímá rozuzlení, dávám tři hvězdy. Jinak se ale děj docela vleče a nedá se říct, že by překypoval napětím či akcí. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, jak tady všichni popisujou. Jasný, že všichni herci byli tenkrát ještě dost ucha, ale takovej Vince Vaughn a jeho smích hahahahahaahaahaha jako Lester MoLester, chch, paráda. Jeanine Garofallo, ta zas měla ty její vtipné průpovídky a "Choakin Fénix" celkem sympaticky ztvárnil mladíka obutého do všech těch průserů. Jo, jasně že ze začátka to bylo rozjetý solidněji, než ke konci, ale to tak bejvá u hodně filmů. Zápletka ale rozhodně stojí za to. Bavil jsem se. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pomsta opravdu netradiční, taková by mě ve snu nenapadla. Asi proto, že vystřelit si mozek (nebo co to tam mám) z hlavy mi připadá přece jenom jako poněkud drastický prostředek k tomu, abych to někomu pořádně zavařila. A proč to vůbec někomu zavařovat? Zavařování je pěkně otravná práce, je při ní vedro a hrozí, že něco bouchne. O všech těchto skutečnostech se pánové z Není úniku přesvědčili na vlastní kůži a vybouchli ve filmu i pro diváka. Zřejmě nevěděli, že dobrý manžel se pozná podle toho, že když přistihne manželku s milencem, zeptá se, zda má tedy udělat kafe pro tři místo pro dva. A dobrý milenec zase podle toho, že i potom dokáže pokračovat. Joaquin Phoenix tedy v této zkoušce neobstál, ale všichni jsme nějak začínali, že. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama