Reklama

Reklama

4 ženy a pohřeb

(seriál)
  • Rakousko Vier Frauen und ein Todesfall
Rakousko, (2005–2020), 49 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Adele Neuhauser, Brigitte Kren, Martina Poel, Miriam Stein, Michael Ostrowski, Charly Rabanser, Georges Kern, Raimund Wallisch, Andreas Kiendl (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Hrdinky desetidílného seriálu, zpestřeného černým humorem, se věnují neobvyklému koníčku. Navštěvují pohřby v rodných místech a pátrají, zda zesnulí zemřeli přirozenou smrtí, nebo jim do hrobu někdo pomohl. Často se ukáže, že jejich obskurní podezření byla oprávněná... V úvodní epizodě potkají smuteční průvod už cestou na obřad. Poté začnou zkoumat, zda Frankovu smrt skutečně zapříčinila nešťastná náhoda. Mezitím se zahledí do pohledného mladíka, pocházejícího z Kosova... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zběsilost inspirovaná autorem knih s detektivem Brennerem (Komm, süsse Tod, Silentium, Knochenmann). Seriál momentálně šplhá ke třicítce epizod. Když jsem na něj začal koukat, nechápal a nerozuměl jsem ničemu, ten rakouský dialekt je ještě horší, než ve všech (dvou) jejich SOKO. Každopádně je to díl od dílu lepší a zápletky taky nejsou nijak otřesné. ()

Reklama

Reklama