Reklama

Reklama

2004. Zapálený liberál John Logue přísahá, že pokud John Kerry prohraje volby, odstěhuje se do Kanady. Kerry skutečně prohraje a Logue, který je bez práce, je nucen odjet na sever. Cestou se k němu přidá přitažlivá a záhadná Chloe. (AMC Czech)

Recenze (2)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvedený nezavislý romantický film, který v podstatě o ničem neříka. Herci nepředvádějí, kdoví jaké výkony. Je zde zase hodně kecání o nesmyslných politický problémech ve Spojených státech, už je tohle téma dost omleté tak to nudí. ()

M.Gift 

všechny recenze uživatele

Az tak me prekvapilo zdejsi negativni hodnoceni,ze jsem se i ze zcela vycepranou halvou rozhodla napsat komentar. Velmi prijemna originalni! romanticka komedie s pro me velmi moc prijemnou davkou komedie (nejen politicke,prestoze ta me bavila asi nejvic), navic velmi,velmi dobre zahrana. A aby tech velmi nebylo malo,pres relativne jednoduchou zapletku jsem se ani chvili nenudila. Dobre zahrane,dobre napsane,chytre a vtipne. Co vic si prat? Na posledni hvezdicku by to chtelo jiny konec,tento me bohuzel nenadchl. ()

Reklama

Reklama