Reklama

Reklama

Malí letci

Trailer

28. září 2004 přistáli dva dvanáctiletí kluci s dvou-motorovým letadlem na silnici 89, přesně 30 km východně od Cooperu v Arizoně. Podrobnosti o tom jak se Jason McIntyre a Kyle Barrett dostali sami dva do letadla nebyli nikdy úplně objasněny. Co se s chlapci dělo poté, co je policie dopravila do jejich domovů je neuvěřitelné... (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale každý týden v sobotu, v deset dopoledne na jedničce je v duchu velice dobrých rodinných filmů pro děti, o dětech a jejich dětství. Já se k takovým příběhům, stejně jako ke vzpomínkám na dětství, rád vracím a tak mě i tenhle film moc bavil. Dva kluci mi ukážou ryzí dětské kamarádství a ze začátku menší příběhy, které mě baví, nalepující se na jeden hlavní, který je chvílemi dost přehnaný, ale nevadí. Mě to bavilo. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Taky bych bral kdyby mě dal někdo letadlo třeba i mafián Tom Sizenmore výborný jako vždy, Malí letci je konečně dětský film který není trapný a nadsázka v podobě skok padákem ve třech no a co je to dobrodružný film právě pro děti ale i dospělé nemusí nudit, krásna letadla slušné herecké výkony opravdu jsem se dobře bavil. ()

Reklama

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Klukovsky sen a dobrodruzstvi. Film má tempo a dobrý pohodový příběh spíše určený pro mladší generaci. Vyzvednout se dají i herecké výkony, taky hudba je velice příjemná. Vlastně tomu není ani moc co vytknout, snad krom všetečné americké propagandy, ale to už je spíš takový stereotyp. Rozhodně nezklamal a pobavil. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Malí letci jsou příjemný film, Kyle je hrdina bez bázně a hany, za celé dvě hodiny by se nenašel moment, kdy by se nezachval odvážně/soucitně/spravedlivě/laskavě/chápavě. Dallen Gettling v roli pilota Eda je k nakousnutí, zkrátka herci radost pohledět. ALE: padat několik minut volným pádem bez padáku ve třech a dělit se o jeden padák a přežít je trochu moc i na dětský film. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Tak opět jsem zkoušel nahlížet dětskýma očima. Nešlo to. Jako dospělému se mi ten film, hlavně v první půlce moc zamlouval. Klukovské přátelství, trošku přepísknuté dobrodružství s pilotováním letadla (nevadí, to sem patří, vždyť o tom už psal Bohumil Říha) a příchod k mafiánovi. Potud to bylo lehce nadprůměrné. Byl jsem ochoten přistoupit na vše, ale už ne na to, co se dělo potom. Střílení, chladnokrevné zabití, úplné potlačení logiky, heroický strýček a hrozný konec. Škoda, škoda, škoda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film byl filmován v částech jihozápadního Utahu, hlavně ve městech Hurricane, St. George a Nevadě – město Mesquite. Natáčelo se také v Národním parku Zion. (Piercee)

Reklama

Reklama