Reklama

Reklama

Malí letci

Trailer

28. září 2004 přistáli dva dvanáctiletí kluci s dvou-motorovým letadlem na silnici 89, přesně 30 km východně od Cooperu v Arizoně. Podrobnosti o tom jak se Jason McIntyre a Kyle Barrett dostali sami dva do letadla nebyli nikdy úplně objasněny. Co se s chlapci dělo poté, co je policie dopravila do jejich domovů je neuvěřitelné... (Film+)

(více)

Recenze (37)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale každý týden v sobotu, v deset dopoledne na jedničce je v duchu velice dobrých rodinných filmů pro děti, o dětech a jejich dětství. Já se k takovým příběhům, stejně jako ke vzpomínkám na dětství, rád vracím a tak mě i tenhle film moc bavil. Dva kluci mi ukážou ryzí dětské kamarádství a ze začátku menší příběhy, které mě baví, nalepující se na jeden hlavní, který je chvílemi dost přehnaný, ale nevadí. Mě to bavilo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický dobrodružný film o malých pro malé, jen ne tak známý nebo dobrý, jako třeba Rošťáci. Kdyby mi bylo tak 12 bavil bych se hodně, takhle jen oceňuji, že to není vyloženě pitomé a má to docela slušné tempo a poutavý příběh. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Malí letci jsou příjemný film, Kyle je hrdina bez bázně a hany, za celé dvě hodiny by se nenašel moment, kdy by se nezachval odvážně/soucitně/spravedlivě/laskavě/chápavě. Dallen Gettling v roli pilota Eda je k nakousnutí, zkrátka herci radost pohledět. ALE: padat několik minut volným pádem bez padáku ve třech a dělit se o jeden padák a přežít je trochu moc i na dětský film. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Je mi docela i líto hodnotit takto "průměrně", ale víc než skvělé průměrné to nebylo. I když to byl svěží a zábavný příběh, který mě bavil, tak znovu bych neměla chuť se na to podívat. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Na dětský dobrodružný film to tu má zatím hodně slušné hodnocení (78%). Vůbec se tomu ale nedivím, protože Flyboys je složený ze spousty skvělých věcí. První půlhodinka je příběhem o dvou malýh klucích, jak se spřátelí a jak se vypořádají se staršími a většími grázly. Potom jsou chvilky, které jsou spíš trapné, a které se najdou snad v každém dětském filmu. Dál to nechci moc prozrazovat, protože v kontrastu s jasně čitelným dějem pak působí několik nečekaných a skvěle natočených scén hodně příjemně. V druhé půlce se navíc objeví mafiáni, kde mě hlavně dostal Stephen Baldwin. Takhle vnitřně rozervaný nikdo z Baldwinů snad nikdy nebyl. Konec je zase dost pokažený různýma ponaučeníma a moralizováním pro děti, takže je dospělejší divák vrácen zase do reality, ikdyž se předtím rozplýval nad další fantastickou akční scénou. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Kluci se dokážou účinně vyhnout střelám, provádět prakticky nadlidské výkony a dokonce se i skrýt před ušima padouchů, kteří zjevně neslyší jejich hlasité rozhovory v nákladním prostoru letadla. Mafiáni jsou tu za ty hodné, až na jednoho jediného záporáka představujícího typický archetyp psychopatického tupce. Celé je to nicméně takové fíl gůd dobrodružství o přátelství, bratrství, solidaritě, zkrátka samých hezkých a pozitivních věcech. Scéna při seskoku padákem působivá a zatraceně napínavá. A mně se to tak sakra líbilo! Příjemný, akčnější dětský film ideální na nedělní odpoledne. I když já ho viděl o tom středečním. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Napínavá podívaná, nahuštěno dějem. Ale na druhou stranu: konečně vím, jaké filmy parodují v Simpsons, když se Bart potýká s Nelsonem na hřišti. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film s dobrým spádom, pri ktorom som sa vôbec nenudil. Najprv som si po mylnom prečítaní názvu myslel, že ide o nejaký remake Spy Kids. Toto bolo o poznanie lepšie. Kto miluje lietanie tak ako ja, tiež si film zamiluje. Apropo, ten malý bitkár sa nezdá:) ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Docela poutavý rodinný film. Zaujal hned od začátku charizmatickým klučinou. Kéž by takové byly všechny děti. ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Ja som myslela, že pozerám nejakú poctivú deväťdesiatku! Čo vo mne vyvolalo ohromne príjemný pocit. Objektívne to bol normálny rodinný film. A subjektívne som po dlhej dobe videla rodinný film s deťmi, ktoré sa správajú tak, ako si predstavujem tie správne deti, ktoré ešte na tomto svete zostali... Detské, snívajúce, odvážne, milé, spravodlivé a úctivé. Nevravím, že to budem pozerať ešte miliónkrát, ale na nedeľné popoludnie to bol strašne fajn príbeh :) ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Na film s dětmi v hlavních rolích kupodivu poměrně kvalitní.Kluci nepůsobily otravně..(já si nemůžu pomoct,ale vždy když vidím film s děckama v hlavní roli nedokážu je vystát)..Milé bylo obsazení v dospělých rolích především pak Toma Sizemore kterej je na tyhle menší role prostě machr a tenhle mafián se mu vcelku poved.. Do očí mě trochu mlátila skokanská scéna ke konci filmu … už to bylo trochu moc..a pak mě rozsekala klasika každého amerického filmu..když ne záběr na americkou vlaju a infantilní keci o tom jak jsou američani skvělí tak aspoň vojenské salutování… ale na druhou stranu by mě režisér dost zklamal..protože tohle očekávám od každého jednen a půltého amerického filmu a pak se tomu s chutí zasměju. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Mám rád letadla tudíž i filmy o nich, ale i do těchto kulis se nechá zasadit neuvěřitelná volovina plná "zázraků" a neprůstřelných hrdinů. Po nějaké době jsem začal předpovídat děj a dost jsem se trefoval. Za všechny dva příklady: a) předpověděl jsem, že z létadla vypadnuvšího hocha zachrání přesně jak se i stalo, b) děda veterán začne mluvit, vnukovi dá metál, ale hlavně OBA SI ZASALUTUJÍ ovšem bez čepic, co není přípustné leč ve filmech se tak zhusta děje. Když se tak stalo, vypukl jsem v hurónský jásot a u mé nejmilejší sklidil veliký obdiv za jasnozřivost i když uznávám, že nezaslouženě - u takového materiálu to nešlo nepředpokládat. Atp. Dokoukal jsem až do konce, ale dalo to práci. Fascinuje mě, že někdo sežene peníze na natočení podobných volovin a že se najdou diváci, kteří tím utratí čas. Sobě se divím rovněž. :-) ()

lasonic 

všechny recenze uživatele

Neviem kam sa hrabu niektore filmy. Tento jednoduchy pribeh je postaveny na dvoch detskych hrdinoch a ich odvahe a priatelstve. Ked som zbadal nazov Sky Kids, pripomenulo mi to iny film s podobnym nazvom (Spy Kids). Nastastie od toho ma tento film daleko. Pre mna osobne, velmi prijemne prekvapenie. ()

Reklama

Reklama