Reklama

Reklama

VOD (1)

Zemřít po zásahu záchodového prkénka z kosmické stanice není nic, čím by se po smrti člověk chlubil, ale osmnáctiletá Georgia Lassová se už dávno smířila s tím, že osud se nedá změnit ani obelhat. Ostatně od své smrti pracuje jako smrtonoš, tj. ten, kdo zemřelým odjímá duši a vyprovází je na onen svět. Restaurace Der Waffle Haus, kde Georgia a další tři smrtonoši dostávali úkoly pro každý den, jednoho dne nečekaně vyhoří a čtveřice záhrobních kolegů dostane místo zodpovědného šéfa Rubea nového nadřízeného jménem Cameron Kane. Ten na rozdíl od Rubea nerozdává jména budoucích zemřelých na žlutých kancelářských přílepkách, nýbrž přidělí podřízeným zbrusu nové mobilní telefony a posílá jim úkoly v podobě esemesek. Na duších mrtvých lidí mu ani trochu nezáleži. Myslí si, že když smrtonoš svůj úkol zpacká, tak se vlastně nic nestane. Smrtonoši Daisy, Mason a Roxy začnou svou nečekanou volnost rychle využívat, ponejvíce k vlastnímu prospěchu. Ale jen dokud nezjistí, že porušení řádu života a smrti má velmi neblahé následky. Georgia je jediná, kdo se snaží dělat svou práci zodpovědně. Ovšem je to pro ni obzvlášť těžké, neboť mezi prvními dušemi, které má odvést do záhrobí, je milovaný kluk její mladší sestry... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako prodloužená epizodka seriálu, která si přilepšila o aspoň nějaké to hejbnutí s dějem(Ale teda i tady to mohlo být o mnoho lepší) a hodně, hodně pohoršila v obsazení. Reggie vyrostla do krásy, George, Mason a Roxy jsou pořád stejně skvělí, ale to co provedli s Daisy Adair, to by si zasloužilo reaping. Celá její elegantnost, nenucenost a lehkost, s kterou se vypořádávala se svým okolím, šla totálně do háje. Sarah Wynter zde působí jako slon v porcelánu. To už by mi bylo milejší, kdyby jí radši uplně vyškrtli, jako to udělali s Rubem. Jediné, co v castingu potěšilo byl H.I. Cusick, ten se opravdu snažil, vytřískal ze svého po scénáristické stránce dost odfláknutého padoucha, co se dalo. Akorát se na můj vkus nechal dost snadno odpravit. Ale to už samozřejmě není jeho chyba. // 60% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film podle ňákýho seriálu, kterej jsem v životě neviděl. Příběh o lidech, kteří jsou mrtví a dělaj tzv. smrtonoše - přivádějí na onen svět lidi co umřou. Zápletka je fajn, film stojí za prd. Obsahuje několik povedených scének (konkrétně třeba zoufalá, ale nakonec úspěšná, snaha zabít mrtvolu...) ale taky spoustu balastu. Jednotlivosti to nevytrhnou, jako celek je to nuda. ()

Reklama

spageta 

všechny recenze uživatele

Jakožto pro fanouška seriálu, byl pro mě film velkým zklamáním. Jednak mi tam vadila "náhradní" Daisy (s tou skutečnou neměla společného vůbec nic - kdyby tam místo ní dali novou postavu, udělali by lépe), a jednak ani dějová zápletka nestála za nic. Také spousta věcí zůstala nevysvětlených. Škoda... ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

po shlédnutí seriálu jsem netrpělivě čekal s čím se tvůrci vytasí u filmu a musím říct, že celovečerák má oproti seriálu ještě co dohánět. Za prvé mi tu chyběly nějaké známé tváře (nová Daisy se opravdu nevyvedla, absence Reuba taky dost zamrzela) a za druhé se mi všechny postavy zdály nějaké umírněné, netrousili cynická moudra a vůbec nedělali takové výtržnosti jako za starých časů, akorát ke konci filmu se to trochu zlepšilo... Ale potěšila mě Crystal, ta je pořád stejná:). ()

Mazlik4 odpad!

všechny recenze uživatele

Výsměch těm, kteří mají rádi seriál! Co říct víc? Všem co seriál znají a láká je vidět i tohle, důrazně nedoporučuji! Pokud se snad (nedej bože) k filmu dostane divák - seriálu neznalý, jemu můžu maximálně popřát hodně štěstí, ať mu při sledování neodumře příliš mnoho mozkových buněk! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Laura Harris si nezopakovala roli Daisy, protože by jí kolidovalo natáčení jejího nového seriálu Women's Murder Club, a proto si ji ve filmu zahrála Sarah Wynter. Zajímavé je, že Laura a Sarah si spolu kdysi zahrály sestry v seriálu 24 hodin. (Tom Riddle)
  • Natáčelo se v Montreal (Quebec, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama