Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmoví tvůrci Matrixu a V jako Vendetta, přinášejí v Ninja Assassin další krev (hodně krve!) do žánru filmů o bojových uměních. Korejská popová hvězda Rain (Speed Racer) hraje hrdinského, smrtelně nebezpečného Raiza, vychovávaného od dětství po způsobu mýtického klanu Ozunu. Teď ale bývalí spolubojovníci Raiza pronásledují, protože se odvrátil od nich i jejich autoritativního patriarchy (legenda bojových umění Sho Kosugi)... a je na útěku s agentkou Europolu (Naomie Harris), která má důkaz, že klan prodává své zabijácké služby vládám různých zemí. Film je přehlídkou akce od počátku až do konce - rychlé, kruté, plné zbraní (řetězů, mečů, holí, hvězdic) a úžasných fyzických výkonů. Nebojte se zbraně, ale ruky, která ji ovládá. (Magic Box)

(více)

Filmotéka

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Van Damme a dvojitý remakový úder

Van Damme a dvojitý remakový úder

26.07.2013

Shodou okolností se téměř současně vynořily zprávy o remaku dvou akčních klasik z konce osmdesátých let, které proslavily belgického „baleťáka". Především je tady Krvavý sport, jehož novou verzi… (více)

Vraždy podle Edgara Allana

Vraždy podle Edgara Allana

16.11.2009

Příští týden má světovou premiéru akční krvák Ninja Assassin, který v produkci bráchů Wachowských (Larryho penis prý neskončil v koši) natočil James McTeigue. Film byl dotočen už loni, takže McTeigue… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Reklama

Reklama