Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh mladého páru uprostřed nebezpečné hry. Amber a Duke se hluboce milují, ale jako každý pár mají i oni mezi sebou svá tajemství. Amber pracuje jako prodavačka v obchodě, jednoho dne je v bytě napadena dvěma muži, kteří ji ještě okradou. Netuší, že Duke se stýká s pochybnou společností, která stojí za tímto útokem. (Croma)

Recenze (30)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora sliboval slušný thriller. Jméno Christiana Slatera tento pocit jen umocňovalo. Kde se tedy stala chyba? V nesympatickém hlavním hrdinovi, v ne příliš povedeném scénáři anebo v marném pokusu udělat novou "True Romance" (1993)? Christian Slater v "True Romance hrál, takže si myslím, že tady se mělo jednat o jakousi analogickou paralelu, která se ale nepovedla. Škoda. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Novodobí Bonnie a Clyde v akci. Ba ne, toto oslovení by bylo pro tuto dvojici luxusním. Tvůrci vsadili spíše na tu romantickou stránku - vždyť do 50. minuty se pořádně nic neděje. A to má být akční film. Pak tedy pár napínavých scén, nějaká ta akce a finále opět doják. Nevím, bylo to takový zvláštní. Na akční film, málo akcí a romantické to býti nemělo, takže spíše béčkový thriller. Zkrátka průměrný video film. Ale jelikož jsem zůstal až do konce a navíc jsem jim v závěru i fandil, dávám 60%. ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem se ničeho nedočkal. Přišlo mi to laciné, plné typického 100x ohraného klišé. Mladí herci se snažej hlavně Jenna Dewan, ale ten její přítel nebo manžel mě prostě nebavil připadal mi svým zjevem jako nějakej šprt. Starej dobrej Slater skvěle hláškuje a je to hajzl, kterej dostane co si zaslouží. Naštěstí díky bohu za konec. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický akčňák jaký jsem dlouho neviděl. Ze začátku to bylo protkané čistě tou romantikou, až jsem začal přemýšlet, kam se ztratila ta akce, ale pak to dostalo ty správný grády. Christian Slater mi jako padouch moc nesedl, ale to neznamená, že by onu postavu zahrál špatně. Ba naopak. Tvrdý byl, jen ten strach u mne moc nevyvolával. Napětí by se v druhé polovině filmu dalo krájet a tak překvapí nezvyklý konec. V tomto snímku je napěchováno kdeco - láska, hodnej a zlej policajt, gang, ukradené peníze, útěk, stíhání atd. atd. Ale ono to funguje na výbornou, což zase nebývá zvykem. Tento snímek rozhodně u mě udělal dobrý dojem. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Příjemné béčko, které nijak nenadchne a neohromí, ale ani neurazí. Dobře se na to kouká i díky tomu, že děj je jednoduchý a předvídatelný, ale závěr ukáže, že to zas taková romantická povídánka o zamilované dvojici hledající svoje štěstí není. Akční scény mají spád a i když to není žádná palba, jsou slušně zrežírované. Prostě průměr se vším všudy - jednou na odreagování a víckrát ani ne - ale odreagování nabízí dobré. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Albuquerque v Novém Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama