Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Mukade

a mi to přišlo normálně realistické :) Jednoduše a prostě "vyměkla". Což způsobilo její mládí, nezkušenost a hlavně strach, že o auto přijde. Tak strašně to auto chtěla, že se prostě bála vyslovit tak nízkou částku. Nelogická ale jinak reálná reakce mladé holky co něco moc chce. Tatík může být rád, že neřekla ještě o pade navrch :o)))

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Masai

tak to s tým znížením o pade, to bola nečakaná bomba ((: , ale realistické to veľmi nie je, jedine že by bola retarded trocha, na čo zas ale nevypadala. ((:

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Mukade

jo :o) a ten pohled! :o)) (btw, skvělá hudba)  Naprostá fascinace :o)) No ale stejně mě úplně nejvíc dostala scéna smlouvání o ceně auta!! Tolik zkoušek jak začít na třechdevíti a pak ze sebe vymáčkne cenu nižší jen o pade!! :o)) Úžasné jsou reakce jak oťecka tak prodejce :o)) Zdvižené obočí a: "Everything good here dad??" :o))

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Masai

aj youtube som skúšal ale trpezlivosť mi došla po 2 pokusoch, všetko mazanice (: .

Hej, uvidela auto a ústa dokorán dve minuty ((:

na příspěvěk reagoval Masai

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Masai

a už som na ulozto natiahol aj 5gb verziu lebo aj tú sa mi podarilo stiahnuť ((: . Pre istotu, do budúcna, keby už neboli torrenty náhodou ((: .  

Cutlass som nevidel, ale idem na to................ Super to bolo (:, aj keď len taká polorozmazaná verzia z ulozto. Díkes

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Mukade

Tak kvalitka fakt super :o) Ještě jednou moc děkuju!! :o) A hlavně ten origoš!! "Stop fucking touching me" není  v dabované verzi ani z poloviny tak silné jako v originále. A taky celá scéna s ukradenými devíti stovkami se musí slyšet přímo od Kristen :o)

Mimochodem viděl jsi shorťák Cutlass s Kristen? Boží!!! :o)

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Masai

- milé bolo to dobro tam, v tej špinke, o to to viac kontrastovalo všetko. ((: Ale môže byť že mi to skresľujú aj ružové okuliare čo mám kôli obľube Kristen ((:

- Ja hlavne nemám rád bad-endy. Vo filmoch sa chem zabaviť, na badendy mi stačí správy zo sveta sledovať. 

- za málo (:

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Mukade

Tak milý film si představuju jinak, ale deset lidí deset názorů :o))  S happyendy to mám takové vratké :o) Podvědomě si je vždycky přeju, ale když je dostanu tak se kolikrát rozčiluju jak přeslazené to bylo :o) I tentokrát mě malinko mrzí, že jí Doug neviděl takhle vymydlenou :o) Na konci filmu vypadá úplně jinak, tak o pět let mladší.

Mimochodem MOC MOC dík za odkaz!! Nevím proč na ulož to vlastně  vůbec nechodím. Většinou hledám na HellSpy a tam originál není vůbec. Už stahuju :o) Díky

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Masai

-- hehe, máš šťastie, nepáčila sa mi kvalita verzie čo som stiahol z uloz.to (tiež som chcel v angl.), tak som znova (1.krát ma odradilo málo zdieľačov) hľadal či nejaký obstojný torrent sa bude dať stiahnuť a jeden sa nakoniec dal a je vo výbornej kvalite BRrip 1,7gb. A natiahol som ho aj na uloz.to, keďže tam boli asi len dabované alebo nekvalitné originálne verzie.  Tu je to, keď chceš (:

-- mne na začiatku vadila tá depresívnosť filmu, ale akonáhle sa objavila Kristen a ukázalo sa akým pozitívnym, ľudským smerom sa to bude vyvíjať, tak už sa mi to začalo páčilť (:. Mallory napriek svojmu "remeslu" nebola zlý človek, nevyžarovala z nej (len) negativita, skôr - vďaka Kristen - niečo, čo vzbudzovalo aspoň trocha sympatií a bielo-rytiersku potrebu jej pomôcť už od začiatku a o to viac keď sa ukázalo že je "runaway" a polosirota. Kristen so svojím "insecure" vyžarovaním sa na túto úlohu hodila dokonale.

Som rád za ten neúplný hepyend, ináč by to bolo príliš sladko rozprávkové. Už takto je to veľmi milý film (: 

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Mukade (hodnocení, komentáře)
Masai: tak som si už pozrel ten film a .. nečakal som že bude taký dobrý. Kristen bola super, najlepšia voľba pre tú postavu. Toto sa stáva asi moja najobľúbenejšia jej rola (:

 

Jak říkám prostě poker face :o))) Musím ale říct, že jsem hned napoprvé nadšena nebyla, tedy jakože z filmu jako z celku.  Kristen mě nadchla v téhle roli okamžitě :o) ale jinak je to opravdu hodně ponurý a ten nádech americké pohádky mi tam zprvu hodně vadil. Ale neviděla jsem to samozřejmě pouze jednou :o) a můj názor a pohled na věc se postupně měnil. Ono to může vypadat neuvěřitelně v tom smyslu kdo by takhle opravdu reagoval aby se takhle začal "starat" o nějakou "šlapku". Ale o tom to právě bylo. Doug nevěděl co dál s životem. Byl už tak zoufalý, že vlastně dokonce odešel od manželky. On nějaký takový impuls potřeboval ještě víc než samotná Mallory. Jak on sám ve filmu říká, potřeboval cítit, že ještě žije, že je užitečný.

Ale strašně mě mrzí, že tenhle film nemůžu nikde najít v originále. Akorát na youtube je pár scén v původním znění. A mimochodem je naprosto úžasný, že tohle a Runaways Kristen točila právě mezi Twailaity :o)

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

veľmi dobrým doplnkom k filmu je super pesnička a klip Avril Lavigne - Nobod's home, aj keď atmosférou až tak neladia (film je pozitívnejší), takže ako soundtrack by sa veľmi nehodila. "must-see" (:

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Absolútne skvelý a úžasný film..Kristen Stewart brutálne charizmatická,Gandolfini ťažký kaliber,príbeh veľmi pekný a svojim spôsobom dosť smutný...ODPORÚČAM.95%

deckardx

deckardx (hodnocení, recenze)

no já už to viděl, strašně se mi to líbilo, takže chci pořídit DVD :)

deckardx

deckardx (hodnocení, recenze)

na DVD u nás to asi nevyšlo co? takže to mam čekat někdy ve stánku za 49, předpokládám...

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Tak to bylo supr :) Kristen výborná, v takový roli bych si jí nikdy nepředstavovala :)

Pet2

Pet2 (hodnocení, recenze)

Tak už je to konečně na netu! Viděla jsem to a nestačím zírat... Je to jinej kalibr, než když hrála v jiných filmech...

Creony

Creony (hodnocení, recenze)

No tak to doufám, že to do UK dorazí taky nějak takhle brzy...

Creony

Creony (hodnocení, recenze)

Proč se to nemohlo objevit o týden dřív???Sakra, sakra, teď si stáhnu tak velký...kulový. Doufám, že se to co nejdřív objeví na dvd!

strelenaL

strelenaL (hodnocení, recenze)

To je dobrá zpráva že už lidi hodnotí, na tenhle film se opravdu těším.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Ale pozor! Toto nie je žiaden spinoff Twilightu :) OT: Welcome.To.The.Rileys.2010.720p.BluRay.x264-AVS720

Rosomak

Rosomak (hodnocení, recenze)

Langy10: Musis si uvedomit, ze film distribuuji nezavisle spolecnosti, ktery nemaj vubec nic spolecnyho s autory filmu - to, ze se film natoci jeste nijak nezarucuje, ze ziskas distributora (obzvlast pokud mluvime o tak nevyznamnym trhu jako je Ceska republika). Tudiz je trosku zbytecny takhle nadavat :)

Langy10

Langy10 (hodnocení, recenze)

a co je mi do toho, já ho chci prostě vidět, proč ho dělali? Aby to vidělo pár lidí?? A já mám čekat, až se to objeví za 5 let na ČT 2?? Už takhle televize nesleduju ,páč tam dávaj ho*na(většinou) nejlepší je si to stáhnout nebo jít do kina... A protože tam hraje Kristen Stewart, tak to vidět nechci, mně se hrozně líbil příběh, kterej jsem mohl vidět úryvek v traileru a v obsahu. Kristen tomu dáva jenom šťávu.

Creony

Creony (hodnocení, recenze)

Langy prostě nechápe, že tohle není žádnej vysokorozpočtovej film, který poběží všude na světě, aby vydělal co nejvíc peněz jenom proto, že tam hraje Kristen Stewart. Takhle to prostě nefunguje. Někdy se prostě vyplatí počkat, když člověku nic jinýho nezbývá a pak to bude stát za to.

Red-horse

Red-horse (hodnocení, recenze)

V Americe už premiéra byla, ten film ale je limitovanej a nevim, jestli se na něj mohou ostat normální lidi, protože v normálních kinech ho v Americe nedávají. Uvidíme toho prvního února, snad to vyjde :)

Langy10

Langy10 (hodnocení, recenze)

Lipi4: jn, ale ty jo jestli budu na ten film čekat 5 let, tak to vážně nevydržim :/// Já nechápu jediný proč vymejslej takovýhle sra*ky, aby nekde v jiny Zemi to viděli dřív než u nás, s tim já prostě nesouhlasim, at udelaj premieru vsude najednou a nevymejslej tyhle ho*na, takhle z toho budou mít ho*no peníze. Ale stejně si myslim, že až to bude v americe mít premiéru, ta se to během pár dní objeví na netu, takže cajk ;)

Lipi4

Lipi4 (hodnocení, recenze)

Langy10: Je to jen odhad nikdy se to neví... třeba nedávno ČT dávalafilmna který jsem čekala 5 let, jen proto, že ho nedávaly v žádném českém kině a aninažádném festu.... Rosomáku, to je jediná spása za kterou se momentálně modlím, aby to tak bylo

Rosomak

Rosomak (hodnocení, recenze)

jj, prvniho unora to vychazi v Americe na DVD, takze to cekani nebude uz tak dlouhy. I presto si myslim, ze by se to nakonec mohlo objevit na Febiofestu...

Langy10

Langy10 (hodnocení, recenze)

Rok dva???????????????? :-OOOOOOOOO Já už nevydržim ani den na tož rok dva :¨((((((((

Lipi4

Lipi4 (hodnocení, recenze)

Bude to chtít počkat tak rok či dva a uvidíme to na čt2 ... .. většinou to tak je u VB filmů, tak to snad bude i u toho to

Red-horse

Red-horse (hodnocení, recenze)

Pokud mám správné informace, tak to je v USA normálně v kinech a v únoru to vyjde na DVD, takže by se ten film dal konečně sehnat :)

Creony

Creony (hodnocení, recenze)

Protože to není žádnej vysokorozpočtovej trhák, kterej proletí miliony kin světa a pak se na něj zapomene. Prostě se asi vyplatí počkat. Třeba ho tu v rámci nějakýho festivalu promítnou. V Americe to taky zatím běželo jen na festivalu a tam sebou kameru asi nikdo neměl... díky bohu

Langy10

Langy10 (hodnocení, recenze)

Hej ccože??? u nás to nebude???? No co to je za systém!! proč nedaj premieru všude najednou? Proč vymejšlej takovýhle sr*cky???? A docela se divim, když to bylo v USA, že to neni na netu ještě..

Langy10

Langy10 (hodnocení, recenze)

Sakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jáááááááá tooooooooooooooo chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii viděttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!! proč tu někdo nemůže dat datum, kdy to vyjde?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Jsem zvědavejj má to vyjít ještě v tomhle roce, ale já nevěřim, že za ten měsíc to přijde k nám, ale rád bych věřil!!

Reklama

Reklama