Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Precizně odvyprávěný příběh několika pošramocených životů, který čerpá sílu především z bezprostřednosti a jednoduchosti. Velmi intuitivně vyprofilované postavy, které se chovají tak, jak by člověk očekával. Výborný James Gandolfini i Melissa Leo jako zlomený pár rodičů a vynikající Kristen Stewart, která po "Cake Eaters" a The Yellow Handkerchief" opět předvádí, že hrát rozhodně umí. Prostředí New Orleans, evidentně ještě nevzpamatované z hurikánu Katrina, bylo též skvělou volbou a dodalo příběhu potřebnou atmosfétu a pocit stísněnosti a bezmoci. Čekal jsem na distribuci tohoto filmu velmi dlouho a vyplatilo se to. 10/10! ()

Beznoh 

všechny recenze uživatele

Není to žádný film příběhem plným utopistických věcí a činů, jak tomu tak často bývá. Prostě reálné drama ze života, které i podle toho končí. Normálně bych řekl, že by mě film s tímhle dějem nemohl vůbec ani bavit a že by mě ten konec zklamal. Ale tohle je prostě nějaká super výjimka, protože vážně dokáže upoutat a zaujmout a divák se vůbec nenudí a film si vážně užívá. Čtyři hvězdy určitě. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Svet podľa Mallory si ma získaval len pomaly. Chvíľu trvalo, kým sa mi to začalo páčiť, ale potom až do konca to bola celkom slušná dráma. A čo je hlavné, našlo sa tu pár zaujímavých myšlienok, hlavne čo sa týka vyrovnávania sa so stratou dcéry. V komentároch sa to síce už niekoľko krát zmienilo, ale nedá mi. Tá Kristen Stewart vie ale hrať, o tom už nemám žiadnych pochýb. Začína sa mi ten jej osobitý, nezávislejší a na pohľad trochu ležérny spôsob hrania pozdávať. Robí ju to zaujímavou a originálnou. 75/100 ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Moc mi to nesedělo. Přišlo mi to značně nevěrohodné - silně pochybuju, že by si manželský pár, rozhozený po traumatu jako je ztráta dítěte, dokázal najít tak silný vztah zrovna k takovému individuu, jaké tady hrála Kristen Stewart. O jejím hereckém umění jsem se už zmínila několikrát a ani tady mě nepřesvědčila, naopak mi lezla strašně na nervy. Film je v podstatě nudný, zaujalo mě jen prostředí New Orleansu a výkon Melissy Leo. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh omletý již 1000x.. Průměrné charaktery hlavních postav, které si vylosuješ v každém druhém drama-filmu.. Nic neříkající prostředí.. Vlažné a přisprostlé dialogy ("kurva" snad na začátku a na konci každé věty).. Tempo vleklé jako letní asfalt.. Konec dementně otevřený.. Ale klobouk smekám - skvěle zrěžírováno a perfektně odehráno.. Snad nejlepší role Kristen Stewart, kterou jsem viděla (moc mých sympatií holka nemá kvůli sáze s vampejřinci) a výborně svůj James Gandolfini (kterého mám ještě v živé paměti z filmu "Max a Kevin".. :-) Stojí za to udělat si čas :-) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)

Reklama

Reklama